Dragon Age: The Veilguard | Officiële Gameplay Onthulling

12 juni 2024 om 23:04 in Gaming-nieuws met Geen reacties
Dragon Age: The Veilguard

De Dragon Age-franchise bestaat sinds 2009, met drie hoofdspellen uitgebracht voor pc en console, naast verschillende mobiele en webgames. Het laatste spel, Dragon Age: Inquisition, kwam uit in 2014. Maar nu is het bevestigd: de volgende aflevering, Dragon Age: The Veilguard, komt later dit jaar uit. Je kunt hier de gameplay bekijken.

Belangrijkste Informatie

  • Dragon Age: The Veilguard is de nieuwe RPG in de Dragon Age-serie.
  • Bekijk nu de nieuwe gameplay-onthullingsvideo.
  • Het spel komt uit in de herfst van 2024.

Wat is Dragon Age: The Veilguard?

Dragon Age: The Veilguard is het vierde deel in de Dragon Age-serie. Het is een RPG die zich afspeelt in een mystieke wereld vol gevaarlijke wezens en monsters. Het spel richt zich op het verhaal, maar biedt spannende gevechten, waardoor een perfecte mix ontstaat. Je speelt als Rook, de nieuwe held in Thedas, die een groep van zeven metgezellen leidt, bekend als de Veilguard. In gevechten heb je slechts drie metgezellen aan je zijde. Elk personage in je groep heeft een diepgaande achtergrond en unieke vaardigheden.

Dragon Age: The Veilguard

In het spel kun je kiezen uit verschillende rassen, elk met hun eigen voor- en nadelen. Ongeacht het ras dat je kiest, kan je personage er altijd goed uitzien. Met verschillende kledingstukken en andere cosmetica ziet je personage er altijd geweldig uit. Je kunt ook kiezen uit verschillende gevechtsklassen en spelen wat je het leukst vindt.

Kort samengevat, het verhaal: Jij en je groep moeten de wereld redden van twee oude goden die aan hun gevangenschap zijn ontsnapt en nu de aarde willen vernietigen. Samen met je metgezellen moet je deze ramp voorkomen.

Dragon Age: The Veilguard Gameplay-Onthulling

Op 11 juni werd een 20 minuten durende gameplay-video van Dragon Age: The Veilguard gepubliceerd. Het toont enkele gevechten en dialogen. De dialogen bieden meerdere keuzes, waardoor je het gesprek kunt beïnvloeden en interessanter kunt maken. De gevechten zien er ook veelbelovend uit, met verschillende soorten vijanden en hoe je groep meevecht. De AI is ontworpen om strategisch te denken, met metgezellen gewapend met bogen die op afstand blijven, terwijl de zwaardvechters naar voren stormen zonder zichzelf roekeloos in gevaar te brengen. Alles wat tot nu toe is gezien, lijkt goed uitgebalanceerd.

Dragon Age: The Veilguard

Naast wapens is er een breed scala aan magie beschikbaar, waarmee je aanzienlijke schade kunt toebrengen aan meerdere vijanden tegelijk. De wereld van Dragon Age: The Veilguard ziet er indrukwekkend uit. Maar het is moeilijk om de schoonheid ervan in woorden te vatten, dus het is het beste om de gameplay-video zelf te bekijken. Je kunt het vinden bovenaan de pagina.

Dragon Age: The Veilguard Releasedatum en Pre-order

Naast de gameplay onthulde de video ook de releasedatum. We weten nu dat Dragon Age: The Veilguard dit jaar wordt verwacht. Het spel komt in de herfst van 2024 beschikbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. Helaas is er nog geen exacte releasedatum en nog niet de mogelijkheid om het spel te pre-orderen, maar zodra dat mogelijk is, zullen wij bij CDKeyNL je onmiddellijk op de hoogte stellen.

Daarnaast zullen we je een manier bieden om geld te besparen bij het kopen en pre-orderen. We vergelijken de prijzen van meer dan 60 geverifieerde verkopers om je altijd de beste prijs voor videogames te laten zien. Dus zodra Dragon Age: The Veilguard beschikbaar is voor pre-order, zorg ervoor dat je terugkomt om de beste prijs te vinden.

In de tussentijd kun je de tijd doorbrengen met de oudere Dragon Age-spellen. Bij CDKeyNL kun je ze vinden voor alle consoles tegen de beste prijzen. Hier vind je een vergelijking. Bespaar nu op alle Dragon Age-spellen.

CDKeyNL BIEDT JE DE BESTE AANBIEDINGEN

Download de gratis CDKeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste aanbiedingen, voeg onze pagina toe aan je favorieten.
Je kunt de beste en goedkoopste online aanbiedingen vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelsites.

Om geen nieuws van CDKeyNL te missen, abonneer je op ons op Google Nieuws.

Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian


Meer Relevante Artikelen