Dragon Ball Z Kakarot Collector’s Edition is duurder in het Verenigd Koninkrijk, Hier is waarom!

14 januari 2020 om 06:02 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Bandai Namco’s ultragrote avontuur dat de vele avonturen van Goku vertelt, gaat deze week van start. Als je je oog hebt laten vallen op een van de beperkte Dragon Ball Z Kakarot Collector’s Edition-bundel, is er één ding dat je moet weten – misschien geef je uiteindelijk wel meer geld uit dan je verwacht.De collector’s edition is in de VS al geprijsd voor 200 dollar, maar je zult die forse vraagprijs waarschijnlijk wel willen vergeven dankzij het prachtige diorama met Goku en Gohan die naast een lopende dinosaurus op de Flying Nimbus rijden. Wat je waarschijnlijk niet zult vergeven is het feit dat je niet alles krijgt wat het spel te bieden heeft. Yup, de Amerikaanse versie komt niet met de Seizoenspas.

In het Verenigd Koninkrijk zal de Collector’s Edition de Seizoenspas bevatten. Bandai Namco Entertainment Europe geeft het echter niet gratis weg. Deze premium collectie is geprijsd voor £220, wat meer lijkt op de prijs van de Collector’s Edition plus de prijs van de Season Pass. Dit is wat de Collector’s Edition, althans de versie die naar de UK komt, zal bevatten:

  • Drakenbal Z Kakarot basisspel
  • Drakenbal Z Kakarot Seizoenspasje
  • Exclusief diorama (20x20x20cm)
  • Game Artbook (25x30cm)
  • Staalboekkast
  • Wereldnaafkaart (48x31cm)

Als u het bijgeleverde diorama van dichtbij wilt bekijken, bekijk dan de onderstaande video:

 

Als je een die-hard Dragon Ball fan bent en je hebt het geld om uit te geven, kun je de Collector’s Edition nu al bestellen. Deze zullen direct te bestellen zijn als je zeker weet dat je er toch een krijgt.

Dragon Ball Z Kakarot wordt op 17 januari gelanceerd voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Voorafgaand aan de bestelling krijg je ook toegang tot een trainingsmodus met een gloednieuw personage dat is ontworpen door Akira Toriyama zelf, een exclusieve subvraag en een kookartikel dat je melee-aanval en HP afstoot.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Top Game Releases voor januari 2020

 

Het jaar begint langzaam, maar er komen nog steeds een aantal geweldige wedstrijden op je af in januari. Kijk maar eens naar de topgame-uitgaves voor januari 2020.


AllKeyShop Rewards Program