Dragon’s Dogma 2 verkoopt 2,5 miljoen exemplaren in de eerste week

2 april 2024 om 13:25 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Capcom bevestigt dat Dragon’s Dogma 2 2,5 miljoen keer is verkocht, terwijl het RPG blijft kampen met kritiek vanwege een ruwe lancering en het zware gebruik van microtransacties.

Dragon’s Dogma 2 Verkoopt 2,5 Miljoen Kopieën

Dragon’s Dogma 2 Verkoopt 2,5 Miljoen Exemplaren

Capcom heeft via een persbericht bevestigd dat het recent uitgebrachte RPG Dragon’s Dogma 2 2,5 miljoen exemplaren heeft verkocht sinds de lancering op 22 maart. Ter vergelijking: de eerste Dragon’s Dogma haalde slechts 1 miljoen verkochte exemplaren in zijn eerste maand van release in 2012.

De aankondiging specificeert niet de verdeling van de cijfers op pc, PS5 of Xbox Series X|S, maar het betekent wel een enorme hit voor Capcom. Ondanks de “Gemengde” recensies op Steam en de voortdurende kritiek op de microtransacties van het spel en de slechte prestaties op pc, is Dragon’s Dogma 2 de grootste singleplayer-lancering van Capcom op Steam, met 228.585 gelijktijdige spelers op het platform van Valve op 24 maart.

In totaal hebben de recente verkopen de serie geholpen om 10 miljoen exemplaren te bereiken, en het ziet er niet naar uit dat Capcom hier zal stoppen. Een recente enquête van het bedrijf vroeg spelers hoeveel ze bereid zouden zijn uit te geven aan Dragon’s Dogma 2, waarbij prijzen van meer dan €50 werden genoemd.

Ongeacht wat je vindt van de verdienpraktijken van Capcom of de slechte prestaties op pc, Dragon’s Dogma 2 is een enorm succes op alle platforms. Je kunt meer inhoud verwachten via DLC die eerder dan later zal verschijnen, omdat Capcom ernaar streeft het potentieel van het spel te maximaliseren.

Beste Deal voor Dragon’s Dogma 2 Game Key

Wil je weten waarom Dragon’s Dogma 2 verkooprecords verbreekt voor Capcom?! Nou, dan heb je geluk. Vergelijk de prijzen van Dragon’s Dogma 2 game keys op onze winkelpagina’s en vind de beste deals online voor het zeer populaire actie-RPG.

VERGELIJK DE PRIJZEN VAN GAME KEYS EN BESPAAR GELD OP CDKeyNL

Download gratis de Allkeyshop Browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogamenieuws, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google Nieuws.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN