Een andere video uit de Wasteland 3 Dev Diary-serie is hier

6 juni 2020 om 09:20 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

inXile Entertainment heeft onlangs de derde aflevering in zijn Wasteland 3 dev dagboekreeks uitgebracht.Deze aflevering spreekt tot een van de doelstellingen van de ontwikkelaar die spelers verantwoordelijk houdt voor de acties die ze in het spel maken. Het spel beïnvloedt in grote mate de keuze van de speler, maar spelers moeten deze keuzes maken terwijl ze zich bewust zijn van het feit dat ze spelveranderende gevolgen en implicaties hebben.

Wasteland 3 hoofdschrijver Nathan Long en studiohoofd Brian Fargo hebben duidelijk gemaakt dat het niet de bedoeling is om spelers per se te “straffen”, omdat niet alle reacties negatief zijn. Wasteland 3 is bedoeld om spelers uit te dagen om de mogelijkheden zorgvuldig te beoordelen voordat ze een beslissing nemen.

Dit zou niet erg impactvol zijn als de keuzes eenvoudig zouden zijn; ze zijn vaak het tegenovergestelde, aangezien het spel spelers in morele dilemma’s en tot nadenken stemmende scenario’s plaatst die een zorgvuldige afweging vereisen.

 

 

Wetgevingsvrijheid is door veel succesvolle spellen eerder zeer effectief gebleken en zal naar verwachting een vergelijkbaar effect op Wasteland 3 hebben. Het geven van keuzevrijheid aan spelers verhoogt de onderdompeling en maakt het spel lonender omdat hun reis meer gewicht in de schaal legt dan gewoonlijk.

Voor degenen die nieuw zijn in Wasteland 3 is het een actie-rollenspel waarin spelers allerlei gevaren ondernemen. Deze soorten missies variëren van verkenning en redding, tot berging, exploratie en zelfs spionage. Wanneer je een goed plot inbrengt dat de keuze van de spelers beïnvloedt, heb je een recept voor succes.

Als je de vorige afleveringen in de Dev Diary serie wilt zien, zijn beide video’s beschikbaar op het officiële YouTube-kanaal van Deep Silver, waar je ook de derde kunt vinden.

Wasteland 3 staat gepland voor een release op 28 augustus 2020, voor PC (Windows, macOS, Linux), PlayStation 4 en Xbox One.

 

OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Wasteland 3 Uitgesteld tot augustus Lancering door Coronavirus

 

Wasteland 3, van ontwikkelaars InXile Entertainment, is uitgesteld tot augustus vanwege het nieuwe coronavirus.


AllKeyShop Rewards Program