Eerste MotoGP 20 Gameplay-video onthuld

26 maart 2020 om 02:04 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Milestone heeft onlangs het eerste stukje gameplay voor MotoGP 20 uitgebracht in de vorm van een video op het YouTube-kanaal van het Milestone-team.De video besloeg iets minder dan 2 minuten en toonde de veelgevraagde Valentino Rossi terwijl hij in droge omstandigheden het Mugello-circuit opneemt. De video was relatief kort, maar duurde lang genoeg om alle coole nieuwe features te laten zien die aanwezig zijn in deze, de laatste aflevering in een illustere MotoGP serie.

Het is duidelijk dat een groot deel van de inspanningen van de ontwikkelaar is besteed aan het realistischer en technischer maken van het spel.

 

 

Een van de meest interessante inclusies in MotoGP 20 is een nieuw bandensysteem waarbij de banden nu bij verschillende snelheden en op verschillende secties kunnen slijten. De middelste, rechtse en linkse kant van de banden gaan bij verschillende snelheden achteruit en hebben gevolgen voor de prestaties van de rijder als ze worden verwaarloosd. De ontwikkelaars hebben een nieuwe set bandenstatusbalken toegevoegd om spelers te helpen bij het monitoren van hun banden, zodat ze zich hierop kunnen instellen.

Bovendien heeft de MotoGP 20 een nieuw brandstofbeheersysteem dat spelers uitdaagt om hun brandstof in toom te houden. Spelers kunnen aan het begin van elke race het juiste type brandstof kiezen en de hoeveelheid brandstof die ze nodig hebben.

Ook wil je misschien voorkomen dat je in het spel tegen andere rijders aanloopt of botst, want nu hebben ze waarschijnlijk een permanent effect op het rijgedrag van je motor. Dit is misschien een beetje uitdagender, aangezien de MotoGP 20 een nieuw remsysteem heeft dat een beetje technischer is, maar zeer de moeite waard als je het eenmaal onder de knie hebt.

Concluderend kan worden gesteld dat deze veranderingen waarschijnlijk zeer welkom zijn bij MotoGP-fanaten, omdat realisme over het algemeen de beste manier is om te leren in sportsimulatiespellen. Het spel is veel technischer, de toevoegingen geven diepgang wat zou moeten resulteren in een meer belonende gameplay ervaring dan zijn voorgangers.

MotoGP 20 staat gepland voor 23 april 2020, voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

  AllKeyShop Rewards Program