En de winnaars zijn… Steam Awards winnaars onthuld!

2 januari 2024 om 20:35 in Gaming-nieuws met Geen reacties

De winnaars van de Steam Awards zijn eindelijk bekendgemaakt. Na een lange nominatiefase en een aantal weken stemmen op de 5 finalisten, zijn de winnaars eindelijk bekendgemaakt. Hier kun je zien welke game in welke categorie heeft gewonnen.

Nieuws Gepresenteerd door CDKeyNL


 

Key information

  • Na weken van stemmen zijn de winnaars van de Steam Awards 2023 bekend gemaakt.
  • Vind de beste prijs voor deze games op CDKeyNL.

Game van het jaar Award


Spel van het jaar Award Winnaar

De prijs voor het beste spel van het jaar gaat naar het spel dat over het algemeen het beste scoort bij de spelers. Alle genomineerde spellen waren ook genomineerd voor een andere categorie. De winnaar voor Spel van het jaar 2023 is Baldur’s Gate 3. Maar Baldur’s Gate 3 heeft vandaag meer dan één award gewonnen.

VR Spel van het Jaar Award


VR Spel van het jaar Award Winner

De prijs voor het VR-spel van het jaar is toegekend aan een spel dat wordt gespeeld op een VR-bril. De winnaar van het VR Spel van het jaar is Labyrinthine. In het spel heb je dankzij virtual reality echt het gevoel alsof je in Labyrinthine bent en alles van dichtbij meemaakt, waardoor een nog realistischere spelervaring ontstaat.

Product der liefde Award


Product der liefde Award Winnaar

De Product der liefde prijs werd gegeven aan een spel dat nog steeds geliefd is bij de ontwikkelaars en nog steeds wordt ontwikkeld en verbeterd ondanks dat het al vele jaren op de markt is. Het spel dat de prijs “Product der liefde” heeft gewonnen is: Red Dead Redemption 2. We kunnen de ontwikkelaars alleen maar bedanken dat ze nog steeds zorg dragen voor dit prachtige spel en de community blijven voorzien van updates.

Best Game on Steam Deck Award


Best Game on Steam Deck Award Winner

Het Steam Deck is Steam’s eigen handheld, waarvoor steeds meer spellen worden geoptimaliseerd zodat je Steam-games vanuit je luie stoel of onderweg kunt spelen. Volgens de community is het spel dat het meest geschikt is voor deze console Hogwarts Legacy. Hogwarts Legacy heeft daarom de Best Game on Steam Deck Award 2023 gewonnen.

Beter Met Vrienden Award


Better With Friends Award Winner

De prijs voor Beter met vrienden is toegekend aan een spel dat perfect is om met vrienden in co-op of tegen elkaar te spelen. Het draait allemaal om teamwork en het verdiepen van vriendschappen. Het spel dat dit jaar de beste co-op had en het beste was met vrienden is Lethal Company. Lethal Company won terecht de prijs voor beter met vrienden.

Outstanding Visual Style Award


Outstanding Visual Style Award Winner

Zoals we weten, draait het in games niet altijd alleen om de gameplay of het verhaal. Het spel moet ook grafisch iets te bieden hebben, ofwel omdat het grafisch iets compleet nieuws is of gewoon omdat het er geweldig uitziet. En Atomic Heart ziet er geweldig uit. Atomic Heart wint dus terecht de Outstanding Visual Style Award.

Most Innovative Gameplay Award


Most Innovative Gameplay Award Winner

Om spellen in de loop der tijd te laten evolueren, moeten er nieuwe ideeën worden ontwikkeld en geïmplementeerd. De prijs voor de meest innovatieve gameplay is toegekend aan spellen die compleet nieuwe mechanieken hebben geïmplementeerd en iets nieuws durfden te proberen. En Starfield deed dit het beste en won de prijs voor meest innovatieve gameplay.

Best Game You Suck At Award


Best Game You Suck At Award Winner

De prijs voor Best Game You Suck At is toegekend aan een moeilijk spel waarin je af en toe genadeloos verliest. Toch is de stimulans in dit spel om door te gaan en niet op te geven. En na verloop van tijd word je steeds beter in SIFU en kun je alles. Net zoals het SIFU is gelukt om het beste spel te worden waar je slecht in bent en de prijs te winnen.

Best Soundtrack Award


Best Soundtrack Award Winner

De Best Soundtrack Award is verdiend door een spel waarin een componist een prachtig spel perfect heeft neergezet op muziek die spanning creëert maar ook perfect de sfeer weergeeft. Het spel dat de Best Soundtrack Award heeft gewonnen is The Last of Us Part 1. De muziek in The Last of Us Part 1 is gecomponeerd door Gustavo Santaolalla.

Outstanding Story-Rich Game Award


Outstanding Story-Rich Game Award Winner

Outstanding Story-Rich Game Award werd gegeven aan een spel waarin het verhaal je volledig meesleept. Het verhaal van dit spel houdt je urenlang geboeid en laat je niet los totdat je het spel hebt uitgespeeld en weet hoe het afloopt. Het spel dat de Outstanding Story-Rich Game Award heeft gewonnen is Baldur’s Gate 3 en heeft dus 2 van deze 11 Awards gewonnen.

Sit Back and Relax Award


Sit Back and Relax Award Winner

De prijs voor Sit Back and Relax is toegekend aan een spel dat perfect is om ’s avonds te spelen om te ontspannen en tot rust te komen. Dave the Diver doet dit perfect. Als je gewoon even helemaal tot rust wilt komen, is Dave the Diver het perfecte spel hiervoor en daarom de winnaar van de Sit Back and Relax Award.

Huidige aanbiedingen


De Steam Winter Sale loopt nog tot 4 januari, wanneer je weer kunt besparen op al deze games. Dus koop nu de beste games van 2023, ze zullen je niet teleurstellen! Maar het wordt nog beter, want met CDKeyNL kun je in de meeste gevallen nog meer besparen. Hier is nog een artikel over hoe je nog meer kunt besparen met CDKeyNL.

Conclusie


Na een lange periode van stemmen zijn de winnaars van alle 11 categorieën eindelijk bekendgemaakt. Het winnen van deze awards is een van de grootste onderscheidingen die games kunnen krijgen, omdat ze dan weer door duizenden spelers worden erkend en zich kunnen onderscheiden van de andere games.

Al deze spellen behoren tot de beste spellen die in 2023 zijn uitgebracht, dus als je ze nog niet hebt bekeken, doe dat dan zeker, want elk spel op deze lijst is het bekijken waard. Ze hebben allemaal niet voor niets prijzen gewonnen en dat is omdat ze in deze categorie de beste games van 2023 waren. Klik hier om terug te gaan naar de Steam Awards pagina als je de resultaten zelf wilt bekijken.

Bespaar in de toekomst op al je gamesCDKeyNL is de beste plek om de beste games voor de beste prijs te vinden. We hebben zelfs een browserextensie die je altijd helpt om de beste vouchercode, coupon en laagste prijs te vinden.

Download de extensie hier en bespaar in de toekomst!!!

Om in de toekomst niets te missen, of het nu gaat om nieuwe spellen, updates van spellen of de beste kortingen, sla onze pagina op en kom af en toe terug.

Hier vind je de beste prijzen voor games, kortingsbonnen, zelfs als je op zoek bent naar antivirusprogramma’s. Koop nu van geverifieerde CD-sleutel verkopers op onze website.

Kijk af en toe terug op CDKeyNL om niets te missen.


Lees dit bericht in :

Door Kilian Kilian


Meer relevante artikelen