Epic Games Store Holiday Sale 2019 Nu Live

21 december 2019 om 16:45 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Nu de feestdagen in volle gang zijn, heeft Epic Games met de Epic Games Store Holiday Sale 2019 de sluisdeuren geopend voor grote kortingen. Terwijl veel high-profile games al voor het grijpen liggen met enorme kortingen, geeft Epic klanten de kans om nog meer te besparen.

Alle Epic Games Store gebruikers krijgen een kortingscoupon van 10€ die ze kunnen gebruiken voor aankopen van 14,99€ en meer. Dat betekent dat als je een spel koopt voor 14,99€, je uiteindelijk maar 4,99€ betaalt. Wat meer is, is dat als je gebruik maakt van de 10€ kortingscoupon, Epic je een meer geeft om te genieten van een ander spel dat 14,99€ en meer kost. Je zult een nieuwe coupon blijven krijgen zolang je er een blijft gebruiken. Als je een coupon over hebt na het evenement, heb je tot eind april de tijd om deze te gebruiken.

Op welke wedstrijden kun je deze coupons gebruiken? Hier zijn enkele van de beste titels die we op hun verkoopcatalogus hebben gevonden:

                   

Let op: De vermelde prijzen zijn al inclusief de korting van de 10€-coupon.

En daar heb je het! Mis deze kans niet om enkele van de beste games te krijgen die je op je verlanglijstje hebt staan met enorme kortingen. Zorg er ook voor dat je de AllKeyShop Plugin installeert, zodat je er zeker van kunt zijn dat je echt de beste prijzen krijgt in de Epic Games Store en andere ondersteunde handelaren de hele tijd.

De Epic Games Store Holiday Sale 2019 loopt tot 1 januari. Zorg ervoor dat je elke dag op hun site kijkt, want ze geven elke dag gratis een spel weg tot de verkoop eindigt.


AllKeyShop Rewards Program