Escape from Tarkov geniet populariteitspiek

21 januari 2022 om 12:37 in Gaming News met no comments

Escape from Tarkov van Battlestate Games ziet een toename in spelers en Twitch-kijkers, wat suggereert dat FPS-spelers op zoek zijn naar alternatieve games.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

WAAROM IS ESCAPE FROM TARKOV ZO POPULAIR OP DIT MOMENT?


 

Escape from Tarkov werd uitgebracht in gesloten bèta in juli 2017 en heeft sindsdien genoten van uitbarstingen van populariteit.

Als we naar de Twitch-cijfers kijken, zien we dat Tarkov in januari en juli een flinke boost aan kijkers en spelers krijgt.

  Do people still play Escape from Tarkov?  

Het is misschien niet helemaal toevallig, want juli en januari zijn vaak de belangrijkste tijden van het jaar voor kortingen, met andere platforms zoals Steam, Epic Games, GOG en Origin die zomer- en winter uitverkoop houden.

  is Escape from Tarkov good?  

Deze recente piek komt op een moment dat Escape from Tarkov ook een korting heeft in al zijn edities en, misschien nog belangrijker, spelers op zoek zijn naar een alternatieve FPS.

De recente releases van Call of Duty: Vanguard, Halo Infinite en Battlefield 2042 hebben velen gefrustreerd over het gebrek aan evolutie in die franchises.

  best Escape from Tarkov guides  

En met battle royale games zoals PUBG, Fortnite en Apex Legends die niets nieuws bieden, lijkt Escape from Tarkov het gat te vullen tussen het FPS- en battle royale-genre.

Een andere grote reden voor de populariteit stijgingen van Tarkov in juli en januari komt na de regelmatige inventaris-, stats-, en progressieve wipes van het spel eind juni en midden december.

  buy Escape from Tarkov cheap cd key online  

Die wipes zetten iedereen terug op een blanco lei en geven iedereen een doel om terug in het spel te springen en hun geluk nog eens te beproeven.

Voeg daarbij de recente Twitch-drops en de terugkeer van grote Twitch-streamers zoals Shroud, en het is gemakkelijk te zien waarom Tarkov momenteel het op een na meest gestreamde spel op Twitch is.

 

 

KOOP ESCAPE FROM TARKOV GOEDKOOP CD KEY OP ALLKEYSHOP


 

Voor al het laatste video game nieuws, trailers, en de beste deals, zorg ervoor dat u ons bookmarked.

U kunt alle beste en goedkoopste online aanbiedingen voor goedkope Escape from Tarkov CD sleutels, game codes, gift cards, en antivirus software van de geverifieerde CD sleutel verkopers op onze winkel pagina’s vinden.

   

RELEVANTERE ARTIKELEN