EVO 2019 Games zijn gratis te spelen op stoom dit weekend

Door Rhyn uit augustus 4, 2019 Blog met Geen commentaar
 

Een van de grootste eSports evenementen in de hele wereld vindt dit weekend plaats. Ja, ik heb het over de Evolution Championship Series 2019, of gewoon Evo 2019. Stoom helpt de hype van het evenement door haar gebruikers te spelen van de games die in het evenement voor gratis dit weekend.

Afgezien van een paar titels niet beschikbaar op PC, alle van de Evo 2019 games zijn alle van de Evo 2019 games zijn voor een gratis proefperiode plus korting op de prijzen in het geval u besluit om het spel te kopen. Zoals altijd zul je echter een veel betere deal vinden op al deze spellen door gebruik te maken van onze prijsvergelijkingsservice, zoals je hieronder kunt zien:Om deze spellen uit te proberen, ga je gewoon naar deze pagina op Stoom en selecteer je het spel dat je wilt spelen. De gratis proefperiode eindigt op maandag 5 augustus om 18.00 uur BST of 19.00 uur CEST.

Wat betreft de spellen die niet beschikbaar zijn op Steam, kun je hieronder onze aanbiedingen voor deze spellen bekijken:EVO 2019 markeert het debuut van Super Smash Bros. Ultimate in de legendarische gebeurtenis, dus ze hebben besloten om van het spel de hoofdrolspeler te maken bij de gebeurtenis van dit jaar. Als je de wedstrijden voor alle wedstrijden live wilt bekijken, hebben we de onderstaande schema’s gepost. Helaas zijn de SoulCalibur 6-wedstrijden vandaag eerder afgelopen, maar je kunt nog steeds naar de herhalingen kijken.

Vergeet niet dat alle tijden in PDT staan, dus je wilt 8 uur toevoegen voor de UK en 9 uur voor de Midden-Europeanen.

Afgezien van de epische wedstrijden, verwacht je dit weekend verschillende onthullingen voor de beste vechtspelfranchises. We ronden ze voor je af als het evenement voorbij is.


AllKeyShop Rewards Program