Exoprimal: Exosuits, Dinosaurussen & F2P

24 juni 2022 om 12:05 in Gaming News met no comments

Capcom heeft een nieuwe gameplay trailer vrijgegeven voor de aankomende team-based shooter Exoprimal, en bevestigd dat het exosuits en dinosaurussen zal hebben, maar niet free-to-play zal zijn.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  
 

IS EXOPRIMAL FREE-TO-PLAY?


 

Exoprimal is een nieuwe team-based shooter van Capcom en zal exosuits en dinosaurussen bevatten.

  Exoprimal release date?  

In de laatste poging van de mensheid zullen teams van maximaal vijf spelers samenwerken in verschillende PvE en PvP missies.

Exoprimal is in wezen een PvPvE-spel waarin meerdere teams proberen de dreiging van de dinosauriërs te stoppen en hun missies als eerste te voltooien om te zegevieren.

  is Exoprimal free to play?  

Missies zullen een verscheidenheid aan doelstellingen hebben, afhankelijk van meerdere factoren, waaronder het niveau van de speler, om elke wedstrijd uniek te houden.

Voor oudere spelers is het spel een herinnering aan de klassieke Capcom-titel Dino Crisis, maar regisseur Takuro Hiraoka wees deze beweringen van de hand door te zeggen: “het spel heeft zijn eigen persoonlijkheid en heeft geen relatie met Dino Crisis.”

  pre-purcahse Exoprimal lowest price  

PvPvE games zijn de laatste jaren behoorlijk populair gebleken, waarbij velen free-to-play zijn. Exoprimal is echter niet free-to-play en is in plaats daarvan een full-priced release.

Jij en je team kunnen in Exoprimal springen in 2023 wanneer het spel gepland is om te lanceren.


 

KOOP EXOPRIMAL SPEL SLEUTEL OP ALLKEYSHOP


 

Voor al het laatste video game nieuws, trailers, en de beste aanbiedingen, zorg ervoor dat u ons bookmarked.

U kunt alle beste en goedkoopste online aanbiedingen voor goedkope Exoprimal CD sleutels, spelcodes, gift cards, en antivirus software van de geverifieerde CD sleutel verkopers op onze winkel pagina’s vinden.

 

   

RELEVANTERE ARTIKELEN