F1 2020 Game krijgt geen vervangingssporen

26 juni 2020 om 17:20 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Het F1-seizoen is nog steeds uitgesteld als gevolg van de nieuwe coronavirus pandemie, maar dat heeft niet gehouden update aankondigingen voor de F1 2020 spel worden vrijgegeven, en de laatste is dat tracks die zal worden gebruikt als vervanging in het F1-seizoen, wanneer het eindelijk begint, zal niet worden gekenmerkt in het videospel.Als gevolg van de voortdurende wereldwijde pandemie moeten er nog meer races worden afgelast met tracks zoals Mugello en Portimao die in de toekomst zullen worden vervangen, hoewel ze niet in de F1 2020 zullen komen vanwege de tijdsdruk.

Sprekend op Gpblog.com, zei Game Director, Lee Mather, “Circuits zijn het meest tijdsintensieve element van de ontwikkeling, waarbij elk circuit het equivalent van 1 jaar ontwikkeling vergt”.

Als het gaat om het ontwikkelen van de circuits voor het spel, ging Mather verder met te zeggen dat het niet allemaal om het circuit zelf gaat. “Samen met het bouwen van de circuits, is er ook de AI om te trainen, de cameraplaatsing om op te zetten.”

Het is jammer dat het seizoen is vertraagd, met nieuwe tracks Honoi Circuit en Circuit Zandvoort opgenomen in het spel, maar met de onzekerheid van de wereld, en de sportkalender dit jaar, Mather zei dat het gewoon, “niet mogelijk om nieuwe circuits toe te voegen aan de herziene 2020 seizoen”.

Dat moet niet nemen wat lijkt te zijn een geweldige F1-spel, met F1 2020 met nieuwe modi, bijgewerkte graphics en nieuwe circuits.

Het F1-seizoen wordt nog steeds vertraagd, maar je kunt F1 2020 in handen krijgen als het op 10 juli 2020 van start gaat, voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

 

OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Voor de eerste keer ooit, maak je een eigen team in de F1 2020

F1 2020 zal de eerste zijn in de franchise om spelers in staat te stellen hun eigen F1-team te creëren.

AllKeyShop Rewards Program