Far Cry 6 – Eerste 17 minuten gameplay en nieuwe functies

18 oktober 2021 om 13:02 in Gaming News met no comments

Ubisoft heeft twee video’s vrijgegeven waarin de eerste 17 minuten gameplay te zien zijn en zes features die iedereen moet weten over het nieuwe spel.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

FAR CRY 6 4K GAMEPLAY OP PS5


 

Far Cry 6 speelt zich af op het fictieve Caribische eiland Yara, dat is geïnspireerd op Cuba en is ingesteld op de grootste Far Cry kaart in de serie te zijn.

  buy Far Cry 6 cheap cd key online  

Yara is momenteel onder de heerschappij van Anton Castillo, een meedogenloze dictator gespeeld door Breaking Bad acteur Giancarlo Esposito.

Je speelt als Dani Rojas, een vrijheidsstrijder die Yara wil bevrijden van de onderdrukking en het met alle middelen wil bevrijden.

Aan het begin van de video, vrijgegeven door IGN en Ubisoft, zien we Castillo de natie van Yara toespreken terwijl hij zijn plan uiteenzet om de natie opnieuw op te bouwen met behulp van de fondsen gecreëerd door Viviro, een wondermiddel tegen kanker.

  find best Far Cry 6 deals  

Hij kondigt ook zijn intentie aan om echte Yaraanse “vrijwilligers” te gebruiken om Viviro te helpen groeien, hoewel het in werkelijkheid een plan is om de natie tot slaaf te maken en de burgers te dwingen om voor zijn eigen voordeel te werken.

Je eerste taak bij het begin van het spel is te ontsnappen aan de soldaten die met geweld de dienstplichtigen uit hun huizen halen.

In deze sequentie krijgen we voor het eerst een glimp te zien van de stealth-mechanica van de game, want je wordt gedwongen de schaduwen in te gaan om de soldaten te ontwijken.

  is Far Cry 6 a sequel?  

Tijdens deze opening zien we ook hoe mooi de game eruitziet, en in 4K komen het land Yara en zijn inwoners echt tot leven.

Zonder de opening van het spel helemaal te verklappen, wil ik alleen zeggen dat we Castillo weer te zien krijgen, en dat zijn meedogenloze stijl naar voren komt als de dingen een brute wending nemen.


 

6 DINGEN DIE IEDEREEN MOET WETEN


 
 

Far Cry 6 neemt een paar verschillende stappen om het uniek te maken in de Far Cry-serie.

Ten eerste is je personage nu te zien in cutscenes en kun je tijdens diezelfde scènes al je aanpassingen opties bekijken, waardoor je echt het gevoel krijgt dat je deel uitmaakt van het zich ontvouwende verhaal.

  purchase Far Cry game code Steam  

Wat het aanpassen betreft: uitrusting is nu essentieel, want elke borst, been, voet en pols biedt unieke buffs, perks en vaardigheden.

Wapens kunnen nu worden gekocht of geplunderd uit caches. Bovendien kun je wat je vindt op werkplekken gebruiken om modificaties te maken om je wapens te verbeteren.

Als je denkt dat je benen gebruiken om je te verplaatsen saai werk is, ben je niet de enige. Gelukkig beschik je in Far Cry 6 over tal van voertuigen, waaronder auto’s, motorfietsen en een aanpasbare sedan.

Als je stijlvol wilt reizen, kun je ook daarvoor terecht in de game, met de mogelijkheid om paarden te kopen waarmee je over wegen, bergen en kliffen kunt rijden.

  pre-order Far cry 6 game key  

Vijanden in Far Cry 6 laten je vaak met rust, wat betekent dat je je dag zonder veel onderbrekingen kunt doorbrengen.

Dat kan echter veranderen als je te dicht in de buurt van de soldaten komt of besluit ze te provoceren door eerst op ze te schieten.

Het betekent wel dat je niet langer vervelend vijand na vijand hoeft te bevechten om van punt A naar punt B te komen.


 

FAR CRY 6 GOEDKOPE CD KEY KOPEN


 

Voor al het laatste gamenieuws, trailers en aanbiedingen, zorg ervoor dat je ons bookmarked.

Far Cry 6 lanceert op 7 oktober, en je kunt alle Far Cry 6 edities vinden in ons artikel hier.

Je kunt goedkope Far Cry 6 CD keys, game codes en gift cards vinden en kopen van de geverifieerde key verkopers op onze winkel pagina’s.

   

RELEVANTERE ARTIKELEN