Fortnite voegt wapen toe dat gebouwen direct vernietigt

18 januari 2022 om 13:20 in Gaming News met no comments

Epic Games’ Fortnite blijft een van de grootste bekeken, gestreamde en gespeelde videogames op de planeet, en dataminers hebben nu mogelijk een potentieel nieuw wapen ontdekt dat gebouwen zal vernietigen.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

NIEUW ZELDZAAM FORTNITE PISTOOL OP KOMST


 

Fortnite Chapter 3 Season 1 is in volle gang, en het heeft al spelers aangetrokken die eerder waren gestopt met Epic’s populaire battle royale.

  buy cheap Fortnite V-Bucks online  

Chapter 3 Season 1, getiteld “Flipped,” heeft nieuwe content, locaties, skins en quests aan het spel toegevoegd en heeft wapens en items in- en uitgewisseld om je V-Bucks aan uit te geven en in te wisselen.

Een grote klacht van velen door de jaren heen is de uitdaging om te bouwen en schieten tegelijk, die mogelijk veel nieuwe spelers heeft weerhouden om te genieten van het spel.

  How can I get free V-Bucks?  

Dat lijkt echter te veranderen, want HYPEX, de maker van Fortnite-content en Epic Partner, heeft op Twitter onthuld dat dataminers mogelijk een nieuw zeldzaam pistool hebben ontdekt.

  what is the best weapon in Fortnite?  

HYPEX tweette dat het wapen elke twee seconden zal schieten, 75 schade zal toebrengen (113 voor een headshot), en 400 schade zal toebrengen aan gebouwen.

Als het wapen accuraat blijkt, zou het kunnen betekenen dat Fortnite een toegankelijker spel wordt voor mensen die moeite hebben om op snelheid te bouwen.

  find low cost v-bucks cheap  

Op dit moment is het wapen echter nog niet bevestigd, en zul je je kerst V-Bucks moeten uitgeven aan de battle pass of skins.

 

 

KOOP V-BUCKS TEGEN DE BESTE PRIJS ONLINE


 

Allkeyshop laat je goedkope V-Bucks en V-Buck Cards vergelijken en kopen voor het kopen van outfits, gliders, pickaxes, en emotes in Fortnite.

Als het een tijdje geleden is dat je Fortnite voor het laatst hebt gespeeld, lees dan zeker ons Fortnite Chapter 3 Season 1 overzicht.


 

FORTNITE VB GOEDKOOP KOPEN OP ALLKEYSHOP


 

Voor al het laatste videogame nieuws, trailers, en de beste deals, zorg ervoor dat je ons bookmarked.

U kunt alle beste en goedkoopste online aanbiedingen voor goedkope Fortnite VBucks, game codes, gift cards, en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s vinden.

     

RELEVANTERE ARTIKELEN