Game Pass Core Nieuwe Games Nu Beschikbaar – December 2023

9 december 2023 om 05:08 in Abonnementen met Geen reacties

Na de lancering in september zijn de nieuwe games van Game Pass Core nu beschikbaar voor alle leden. Hier zijn de eerste twee nieuwe toevoegingen aan de Game Pass Core-bibliotheek!

  Xbox Game Pass Core Games  

Belangrijke Feiten

  • Game Pass Core werd gelanceerd in september als vervanging van Xbox Live Gold.
  • De nieuwe abonnementsservice heeft een catalogus van meer dan 25 hoogwaardige games die 2-3 keer per jaar worden bijgewerkt.
  • De eerste nieuwe toevoeging aan de Core-bibliotheek is Chivalry 2 en Totally Reliable Delivery Service.
  • De nieuwe games gingen live op 6 december 2023.
  Xbox Game Core new games    
 

Nieuwe Games Xbox Game Pass Core

Xbox Game Pass Core is de nieuwste optie in de Game Pass-abonnementsproducten, die Xbox Live Gold vervangt, of zoals Microsoft het liever noemt, de evolutie van Xbox Live Gold.

Het bevat meer dan 25 hoogwaardige games zoals Doom Eternal, Forza Horizon en Fallout in zijn catalogus, die 2-3 keer per jaar worden bijgewerkt.

Game Pass Core ging live in september en heeft nu zijn eerste officiële update met twee nieuwe games toegevoegd aan de bibliotheek: Chivalry 2 en Totally Reliable Delivery Service.

Gezien het feit dat het slechts drie maanden geleden is sinds de lancering van de service, was het een aangename verrassing dat Microsoft zijn eerste update kon doorvoeren voordat het jaar eindigt. Ontdek deze twee nieuwe Game Pass Core-games vanaf 6 december 2023.

Om meer te weten te komen over Xbox Game Core en de games die in de bibliotheek zijn opgenomen, ga naar dit artikel.

   
 

Chivalry 2

   

Chivalry 2 is een multiplayer first-person slasher die je midden in massale gevechten met 64 spelers werpt, waar je zwaarden zult kruisen, pijlen zult laten regenen en zelfs te paard ten strijde zult trekken.

Maar het spel is meer dan alleen maar hersenloos hakken en snijden. Het heeft een diep en lonend gevechtssysteem waarmee je verschillende wapens en vechttechnieken kunt beheersen. Of je nu de zware slagen van een breedzwaard verkiest of de snelle stoten van een dolk, er is een wapen en speelstijl voor jou.

Chivalry 2 heeft ook verbluffende visuals en omgevingen, waardoor je het gevoel krijgt dat je rechtstreeks in een middeleeuwse film bent gestapt. Maar hoewel alles zwaar en serieus klinkt, behoudt Chivalry 2 ondanks zijn brute aard een luchtige toon, met veel komische momenten om te ontdekken. Het is zelfs geprezen om zijn humor!

 
 

Totally Reliable Delivery Service

   

Maak je klaar voor een chaotisch bezorgavontuur met Totally Reliable Delivery Service, een dwaas op fysica gebaseerd spel dat je in de schoenen plaatst van een, nou ja, niet al te betrouwbare bezorger.

Deze hilarische en vaak frustrerende ervaring daagt je uit om bezorgingen op de meest bizarre manieren te voltooien, waarbij je de onvoorspelbare aard van zijn fysica-engine omarmt.

Bereid je voor op onhandige bedieningselementen en ragdoll-fysica terwijl je creatieve oplossingen bedenkt, zoals het gebruik van je lichaam om de klus te klaren met dit spel. Humor, plezier en totale chaos zijn te verwachten met Totally Reliable Delivery Service.

 

Xbox Game Pass-abonnement voor een lage prijs

Heb je geen abonnement?

Laat Allkeyshop je daarbij helpen! Koop een Xbox Game Pass-abonnement voor een lage prijs. Gebruik onze prijsvergelijkingstool om te weten waar je de goedkoopste Xbox Game Pass kunt vinden.

   
 

Lees dit bericht in :

 

By Nathalie

 

More relevant articles