Geconfronteerd met hoge prijzen van Skull & Bones? CDkeyNL heeft een plan voor spelers

10 februari 2024 om 19:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties
Geconfronteerd met hoge prijzen van Skull & Bones? CDkeyNL heeft een plan voor spelers    

Skull & Bones, de piratentitel van Ubisoft, is eindelijk klaar om gelanceerd te worden na meerdere jaren van ontwikkeling. Een titel die in 2017 werd aangekondigd op de E3 en die getroffen is door talloze vertragingen en veranderingen.

Gepland om op 16 februari uit te komen, heeft de prijs van het spel veel gebruikers in verwarring gebracht. Om dit dilemma op te lossen, komt CDkeyNL in actie.

Skull & Bones klaar voor lancering op 16 februari 2024  

Skull & Bones: Prijs te hoog?

De prijs van Skull & Bones heeft zeker enkele zorgen opgeworpen, niet alleen op pc maar vooral op consoles. Ondanks dat het langverwachte piratenspel van Ubisoft getroffen is door talloze vertragingen en zelfs inhoudelijke inkortingen, is er ook een aanzienlijk hoge prijs voor een live service-spel. We hebben het over $60 voor de pc-versie en $70 voor de consoleversie op Xbox Series X/S en PS5. Om de situatie in Europa nog erger te maken, worden de prijzen “omgerekend” naar €60 voor de pc-versie en, zonder duidelijke reden, naar €80 op consoles.

Niet alleen is er een prijsverschil tussen de pc- en consoleversies, maar er is ook een verschil van €20 voor de Europese consoleversie. Het is echter vermeldenswaard dat dit voor het basisspel is, waarvoor nog eens €30 voor de Season Pass moet worden toegevoegd voor de volledige ervaring.

Skull & Bones prijs in Europa: PC vs PS5  

Skull & Bones: CDkeyNL reactie op de prijs

De prijzen van de titel zijn aanzienlijk hoger dan normaal, vooral in Europa, en voor degenen die ten volle willen genieten van de piratentitel van Ubisoft met de Pass en eventuele toekomstige DLC’s, zou de prijs oplopen tot €109 voor de Premium op console.

CDkeyNL komt te hulp door de laagst beschikbare prijzen voor Skull & Bones op te lijsten, waardoor je aanzienlijk kunt besparen op de basisspelversie en de Season Pass later of direct met een aanzienlijke korting kunt kopen.


CEO van Skull & Bones verdedigt prijs: “Het is een Quadruple-A-spel”

Als er sterke kritiek is geweest op de prijs, is dit een gevoelig onderwerp geworden met de interventie van Ubisoft CEO Yves Guillemot. In feite probeert Yves de hoge prijs van Skull & Bones te rechtvaardigen, te beginnen bij de ontwikkelingskosten die het bedrijf meer dan $120 miljoen hebben gekost. Volgens de CEO heeft dit geholpen bij het creëren van wat hij gelooft dat een echt Quadruple-A-titel is. Een spel vol inhoud en goed gemaakt dat met de live-service methode vele spelers vele jaren zou moeten vermaken. Dankzij de Season Pass en extra betaalde content die de levensduur van de titel zouden moeten verlengen.

Ubisoft CEO, Yves Guillemot, verdedigt de prijs van Skull & Bones  

VIND ONGEËVENAARDE PRIJZEN VOOR SKULL & BONES DANKZIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.

Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.


| Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.


Lees dit bericht in :


Door whizzerlow whizzerlow

MEER RELEVANTE ARTIKELEN