Gran Turismo 7 breekt verkooprecord in franchise

7 mei 2022 om 19:35 in Gaming News met no comments

Polyphony Digital en Sony hebben een recordverkoop van Gran Turismo 7 gemeld: de simracer is de bestverkochte introductiemaand in de reeks.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  
 

GRAN TURISMO 7 VERKOOP & PATCH 1.13


 

Gran Turismo 7 is de nieuwste sim-racegame van Polyphony Digital en Sony en kwam uit in maart 2022.

  buy Gran Turismo 7 cheap key online  

De lanceringsmaand van Gran Turismo 7 betekende een nieuw verkooprecord voor de franchise, want de game stond meteen bovenaan de top 20 van de Amerikaanse videogames charts.

Exacte verkoopcijfers zijn onbekend, maar uit de video game charts blijkt dat Gran Turismo 7 beter verkocht dan Horizon Forbidden West en Pokemon Legends: Arceus.

  best cars in Gran Turismo 7?  

Gran Turismo 7 eindigde slechts achter Elden Ring, wat niet slecht is als je bedenkt dat de game een PlayStation-exclusieve titel is.

Polyphony Digital heeft onlangs Gran Turismo 7 patch 1.13 uitgebracht, die drie nieuwe auto’s, een nieuw circuit en drie world circuits toevoegt.

  Gran Turismo 7 patch 1.13  

Patch 1.13 verbetert ook de algemene instellingen, auto-instellingen en andere aanpassingen om de offline en online race-ervaring te verbeteren.


 

KOOP GRAN TURISMO 7 GOEDKOPE GAME KEY OP ALLKEYSHOP


 

Voor al het laatste videogame nieuws, trailers, en de beste deals, zorg ervoor dat je ons bookmarked.

Je kan de beste en goedkoopste online deals vinden voor Gran Turismo 7 CD key, game codes, gift cards, en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s.

 
 

RELEVANTERE ARTIKELEN