Gran Turismo: verfilming verschijnt in augustus in de bioscopen

25 juni 2022 om 13:52 in Gaming News met no comments
Sony’s Gran Turismo-franchise krijgt een verfilming, en die komt in augustus in de bioscopen.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  

GRAN TURISMO® FILM RELEASEDATUM?


 

Na de succesvolle release van de Uncharted-film met Tom Holland door Sony en PlayStation, komen de bedrijven opnieuw samen om een Gran Turismo-film te lanceren.

  buy Gran Turismo 7 cheap game key lowest price  

District 9 en Chappie regisseur Neil Blomkamp regisseert de film, dat is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van een esports speler die het maakt als professioneel racer.

Het verhaal zou gaan over de ongelooflijke opkomst van Jann Mardenborough, die in 2011 de GT Academy won en voor Nissan mocht rijden in de 24 uur van Dubai.

  Gran Turismo film release date?  

Anderen denken dat het verhaal het verhaal volgt van Lucas Ordoñez, die een GT PlayStation 3-toernooi won en vervolgens voor Nissan racete in de Europese GT4 Cup van 2009.

Sony heeft de geruchten over een tv-serie van Gran Turismo gesloten, maar ze plannen wel een Ghost of Tsushima-film en een The Last of Us-serie voor HBO.

  who is directing the Gran Turismo film?  

Je kunt jezelf in de versnelling zetten en naar de bioscopen racen om de Gran Turismo-film te zien als die op 11 augustus 2022 in de bioscopen draait.


 

KOOP GRAN TURISMO 7 GAME KEY OP ALLKEYSHOP


 

Voor al het laatste videogame nieuws, trailers, en de beste deals, zorg ervoor dat je ons bookmarked.

Je kan de beste en goedkoopste online deals vinden voor goedkope Gran Turismo 7 CD keys, game codes, gift cards, en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s.

 

         

RELEVANTERE ARTIKELEN