De beste gratis games van juni op Prime Gaming: Hoe je nu je exemplaren kunt claimen

17 juni 2024 om 17:30 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties

De gratis spellen van juni op Prime Gaming zijn nu beschikbaar om te claimen. Ontdek welke spellen je deze maand gratis kunt krijgen en vergelijk de prijzen van game-sleutels op CDKeyNL.

Lijst en details van de gratis Prime Gaming spellen van juni

Hoe je de gratis spellen van juni op Prime Gaming kunt claimen

Amazon Prime-leden kunnen nu de gratis spellen van juni op Prime Gaming claimen als onderdeel van hun abonnement. De selectie van deze maand omvat Star Wars Battlefront 2 Classic, Genesis Noir en Mythforce.

Bekijk hieronder de volledige lijst en op welk platform je je gratis spellen van juni 2024 op Prime Gaming kunt claimen:

Welke gratis spellen zijn er op Prime Gaming in juni?

Om de gratis spellen van deze maand op Prime Gaming te claimen, log je in op je account en klik je op “Claim” onder het spel. Wees er snel bij, want deze spellen verdwijnen zodra de spellen voor juli beschikbaar zijn.

Om de spellen op je voorkeursplatform te kopen, kun je direct naar de beste deals gaan door op de spellen hieronder te klikken. Lees meer over elk spel in ons artikel hier. Mis nooit meer een aanbieding of sale op CDKeyNL.

VERGELIJK DE PRIJZEN VAN GAME-SLEUTELS EN BESPAAR GELD OP CDKeyNL

Download de gratis Allkeyshop Browser-extensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons als favoriet opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, game codes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-key verkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN