Great Houses of Calderia – Bouw de nalatenschap van je familie in dit toekomstige grote strategiespel

10 januari 2022 om 11:49 in Gaming News met no comments

Great Houses of Calderia is een groot strategie spel waarin je de macht van je familie opbouwt door meerdere generaties heen.

Door   Author Merc  Merc  | Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

   

WAT IS GREAT HOUSES OF CALDERIA?


 

Great Houses of Calderia, ontwikkeld door Resistance Games en uitgegeven door Firesquid, laat fans van strategiespellen ervaren hoe het is om een heerser te worden over meerdere generaties.

Het spel speelt zich af in Calderia, een fictief rijk waar het allemaal zal beginnen. Je doel is om de macht van je familie op te bouwen over meerdere generaties, en de machtigste van het hele land te worden. Dit zal echter geen makkie worden, want het vereist diplomatieke relaties, veel intriges, en natuurlijk strategische vaardigheden.

  great houses of calderia cd key compare prices  

De familie zal een sleutelrol spelen in dit spel. Ze zullen dienen als bondgenoten, en zelfs als “gereedschap van de handel” zoals in vaste huwelijken. Familieleden krijgen bepaalde taken en posten, variërend van ambassadeurs, generaals, of zelfs conciërges. Je zult dit doen terwijl je rekening houdt met elk van hun sterke en zwakke punten. Uiteindelijk gaat het erom hoe je familie aan de macht blijft.

  great houses of calderia  

Natuurlijk is geen enkele familie perfect en er kunnen er zijn die tegen je in opstand komen als je niet voorzichtig bent met je beslissingen.


 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN


  great houses of calderia game  

Dit is wat je te wachten staat in Great Houses of Calderia:

 

Character-Driven – Je zult niet alleen een controlerende leider zijn, maar je zult ook je house leaders moeten managen, evenals hun weerbarstige familieleden door middel van hun wensen en verhalen. Geef je familieleden al dan niet tegen hun zin hun eigen taken en rollen, maar wees voorbereid op de gevolgen. Karaktertrekken en persoonlijkheden van personages veranderen na verloop van tijd, en naargelang de gebeurtenissen die hen overkomen.

Kritische beslissingen – Jouw beslissingen bepalen gevechten en diplomatieke gebeurtenissen zoals huwelijken, steekspelen en meer. Wordt de machtige heerser die je bent en win een voordeel op je rivalen.

Creëer eindeloze verhalen – Calderia is jouw speeltuin, en dit land zit vol legendes en mythen. Bepaal de tradities, waarden en doelen van je familie, en beleef ook de persoonlijke verhalen van je uitgebreide familie. Verander de wereld mythos en vernoem plaatsen naar je familie als je gevechten of evenementen wint.


 

Great Houses of Calderia is nu beschikbaar voor Wishlist op Steam. Het heeft nog geen releasedatum, maar je kunt het verwachten in Q2 van 2022.

   

RELEVANTERE ARTIKELEN