GTA 6: Indrukwekkende fan-made trailer herschept het spel in het echte leven

13 april 2024 om 16:48 in Gaming-nieuws met Geen reacties
Nieuws Gepresenteerd door CDKeyNL

Rockstar en vooral de GTA-spellen staan altijd bekend om hun oog voor detail. Daarom kun je vrijwel alle locaties in de spellen ook in het echte leven vinden. Dat dacht ook YouTuber Andrew Levitt, die vervolgens de GTA 6-trailer in het echte leven nabootste.

Belangrijkste Informatie

  • De GTA 6-trailer is vier maanden geleden uitgebracht en heeft meer dan 185 miljoen views behaald.
  • Andrew Levitt heeft de GTA 6-trailer nauwkeurig nagemaakt in het echte leven.
  • Bespaar bij het kopen van GTA.

GTA 6 Trailer

De GTA 6-trailer heeft vier maanden geleden direct tot enthousiasme bij veel fans geleid. In de eerste 12 uur heeft de trailer 60 miljoen views behaald en heeft nu al meer dan 185 miljoen views. De trailer duurt in totaal 91 seconden en toont vele verschillende shots van Miami.

GTA 6 Trailer van Andrew Levitt

Andrew Levitt heeft veel moeite gedaan en is, zoals verwacht, naar Miami gegaan voor zijn video. Samen met zijn cameraman moest hij nu 38 scènes filmen die in totaal in de trailer voorkwamen, in het echte leven. Hiervoor bezocht hij plaatsen zoals Miami Beach, clubs en andere etablissementen die in de trailer te zien waren.

Het doel was om elke shot precies vast te leggen zoals het ook in de trailer was. Dus drone-opnames vanuit dezelfde hoeken op dezelfde gebouwen en nog veel meer. Maar in de video heeft Andrew ook weer iets duidelijk gemaakt. Hoewel de wereld van GTA 6 veel overeenkomsten vertoont met het echte leven, is alles in het echt veel groter. Taken die in het spel in minder dan 5 minuten kunnen worden voltooid, kosten in het echte leven vaak meer dan een uur. Toch is het Rockstar gelukt om de stad zodanig te verkleinen dat alle belangrijke locaties nog steeds in het spel zitten.

Bekijk zeker de video van Andrew Levitt zelf. Het duurt in totaal 12 minuten, maar er zit veel werk in. Er is veel aandacht besteed aan detail om de populaire GTA 6-trailer in het echte leven na te bootsen.

Speel GTA 5 voor de Beste Prijs

Hoewel de opvolger GTA 6 nog even op zich laat wachten, kun je in de tussentijd GTA 5 spelen. Als je het goedkoop wilt hebben, kun je het beste eens kijken bij CDKeyNL. CDKeyNL vergelijkt voor jou de prijzen van meer dan 60 geverifieerde verkopers en kan je dus altijd de beste prijs voor videogames tonen. Zodra GTA 6 beschikbaar is of je het kunt voorbestellen, zul je er natuurlijk ook keys voor bij ons vinden, dus check regelmatig CDKeyNL om niets te missen.

CDKeyNL Dek Je Met de Beste Beschikbare Aanbiedingen

Download de Gratis CDKeyNL Browserextensie – Bespaar Geld

Om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste aanbiedingen, moet je ons als bladwijzer opslaan.
Je vindt alle beste en goedkoopste online aanbiedingen voor cd-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde cd-key-verkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDKeyNL te missen, abonneer je op ons op Google Nieuws.

Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian


Meer Relevantie Artikelen