Gundam Game Fest brengt de laatste info over aankomende Gundam spellen

10 juni 2022 om 19:11 in Gaming News met no comments

Het Gundam Game Fest heeft nieuwe trailers in première gebracht en meer informatie onthuld over de aankomende en nieuwste Gundam games.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  

Bandai Namco Entertainment America’s Gundam Game Fest werd eind mei gestreamd, met iets meer dan 20 minuten aan gameplay en details voor SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE, GUNDAM EVOLUTION, en MOBILE SUIT GUNDAM BATTLE OPERATION 2.

  watch gundam game fest
 

KIJK DE GUNDAM GAME FEST STREAM VOD


 

 

SD Gundam Battle Alliance


 

SD Gundam Battle Alliance is een n action-RPG game waarin spelers de controle hebben over chibi Gundam mobiele pakken met iconische personages uit Mobile Suit Gundam.

Spelers kunnen hun mobiele pakken ontwikkelen met behulp van Capital- en uitbreidings onderdelen en vervolgens alleen of met twee andere spelers missies ondernemen.

  SD Gundam Battle Alliance CD key  

SD Gundam Battle Alliance werd voor het eerst aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van februari 2022. Het spel is vanaf 25 augustus 2022 verkrijgbaar op PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, en Nintendo Switch.

 

 

Gundam Evolution


 

Gundam Evolution werd ook gepresenteerd tijdens het Gundam Game Fest, en Bandai Namco toonde de verschillende spelmodi van de free-to-play game. Een releasedatum is nog niet aangekondigd.

  gundam evolution free to play  

In plaats daarvan is een console netwerk test aangekondigd, die zal plaatsvinden op 23 juni, 7 p.m. PT tot 28 juni, 6 a.m. PT op PS4, PS5, Xbox One, en Xbox Series X/S. Aanmeldingen zijn open op de website van het spel met het volgende schema:

 
  • Initiële aanvragen: 5/26/2022 – 6/12 20:00 (PDT)
  • Aanvullende aanvragen: 6/12/2022 20:00 – 6/25 20:00 (PDT)
 

 

Mobile Suit Gundam Battle Operation 2


 

Gundam Battle Operation 2 is al een tijdje uit, en Bandai Namco heeft het ondersteund met wekelijkse releases van nieuwe mobiele pakken van de franchise. Tot op heden zijn er ongeveer 300 mobiele pakken in het spel, en op het Gundam Game Fest heeft Bandai Namco aangekondigd dat Zeon’s NZ-666 Kshatriya uit Gundam Unicorn in de volgende update zal worden toegevoegd.

Gundam Battle Operation 2 is beschikbaar voor PC, PS4, en Xbox One, en bevat een 6v6 team-based multiplayer gevecht.

 

 

Houd het hier bij Allkeyshop in de gaten als we je het laatste videogame nieuws en updates brengen, en natuurlijk de beste deals voor de beste Gundam games op PC en consoles.

 

   

RELEVANTERE ARTIKELEN