Gungrave: G.O.R.E aangekondigd, zal lanceren in 2022

15 september 2021 om 12:45 in Gaming News met no comments

Gungrave: G.O.R.E is een third-person actie-shooter van IGGYMOB en Prime Matter. Dit markeert de terugkeer van de serie na jaren van stilte.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_MagnetronSir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

DE TERUGKEER VAN GRAVE


 

Onthuld op de onlangs afgesloten Gamescom, Gungrave: G.O.R.E’s trailer geeft ons een nieuwe kijk op revolverheld Grave terwijl hij in stijl voor een bende slechteriken verschijnt.

Aangekomen in Scumland aan boord van een gigantische metalen doodskist, schakelt Grave de slechteriken op bloedige wijze uit. We werden niet op dit moment getrakteerd met een glimp van gameplay; in plaats daarvan de trailer laat zien hoe visueel aantrekkelijk het spel eruit ziet.

Er is nog geen releasedatum voor Gungrave: G.O.R.E nog niet, maar we kunnen verwachten dat het ergens in 2022 voor PC, PS5, PS4, Xbox One, en Xbox Series X|S.


 

Gungrave: G.O.R.E is de heropleving van de Gungrave franchise die zeker met open armen zal worden ontvangen door zowel oldschool fans van de franchise als nieuwe generatie gamers. Het spel belooft een origineel verhaal met prachtige AAA graphics, CGI en animatie die eer betonen aan de Japanse animatie roots dankzij een samenwerking met Grave’s oorspronkelijke ontwerper, mangaka Yasuhiro Nightow.

     

RELEVANTERE ARTIKELEN