Helldivers 2: Zo scoor je officiële merchandise zonder de wet te overtreden

26 februari 2024 om 17:14 in Gaming-nieuws met Geen reacties
Helldivers 2

Officiële Helldivers 2 merchandise te koop

Helldivers 2 is enorm, het is zo populair dat er honderden merchandise worden gemaakt en verkocht op sites zoals Etsy. Het probleem is dat Helldivers 2 geen officiële merchandise heeft. Nog niet tenminste.

Het is natuurlijk dat spelers T-shirts, petten en zo ongeveer alles willen hebben met afbeeldingen van hun favoriete games. Het probleem is dat dit spelers blootstelt aan mogelijke oplichters en degenen die het ontwerpen en verkopen aan mogelijke rechtszaken wegens auteursrechtinbreuk.

Voorlopig lijkt het erop dat ontwikkelaar Arrowhead Game Studios niet van plan is om de merchandise die op sites zoals Etsy verschijnt te stoppen, maar ze hebben het wel opgemerkt. Gamedirecteur Johan Pilestedt vertelde een van de verkopers op X dat hij “niet openlijk zou moeten toegeven dat hij auteursrechtinbreuk pleegt”, maar ze staan open voor “het legaal maken ervan”.

Dit is absoluut geen reden om Helldivers 2-uitrusting en kleding van deze sites te kopen, maar het lijkt wel een stap voorwaarts om officiële Helldivers 2-merchandise te krijgen. Als je echter niet kunt wachten en je staat te popelen om je bij de Super Earth Defence Force aan te sluiten, ben ik er zeker van dat je wel een paar dingen kunt vinden om die drang te bevredigen.

Officiële Helldivers 2 merchandise te koop

Ondertussen kun je de beste deals voor Helldivers 2 game keys vinden en geld besparen op je CD Key op de CDKeyNL-winkelpagina’s. Ontdek waarom Helldivers 2 een van de beste games is die tot nu toe dit jaar zijn uitgebracht, met een exclusieve korting waarbij je tot 13% kunt besparen door de prijzen te vergelijken op onze winkelpagina’s.

ONTDEK GAME KEY PRIJZEN EN BESPAAR GELD OP CDKEYNL

Download de gratis Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogamennieuws, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde CD-key-verkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google Nieuws.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN