Hier is een smaak van Doom Eternal’s Multiplayer Battlemode

14 februari 2020 om 21:36 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Doom Eternal’s game director, Hugo Martin, heeft zich onlangs aangesloten bij IGN’s James Duggan om te pronken met de multiplayer mode van het spel. Battlemode is een asymmetrische arena deathmatch waar 2 demonen een volledig uitgeruste Doomslayer aannemen in een wedstrijd van vaardigheid versus strategie.Martin verduidelijkt vanaf het begin dat in dit spel van kat en muis, de demonen de muizen zijn. Het nemen van een Demonslayer met elk afzonderlijk wapen in het spel als zijn beschikking is iets wat geen demon zou willen doen, maar met precies de juiste tactiek en solide teamwork, is het mogelijk. De Demonslayer, aan de andere kant, zal een hoog niveau van vaardigheid moeten tonen om ten volle te profiteren van zijn arsenaal en zijn middelen efficiënt te beheren. Je kunt Martin horen praten over Battlemode en tegelijkertijd wat echte gameplay bekijken in de video hieronder:
  Het zijn de kleine wendingen die deze spelmodus erg interessant lijken te maken. Ten eerste moet de Doomslayer beide demonen doden om een ronde te winnen, terwijl de demonen alleen de Demonslayer hoeven te doden. Als de overgebleven demoon lang genoeg in leven blijft, reageert de andere demoon. Elke 4e ronde worden er ook speciale power-ups toegevoegd, en het stealth minispelletje van de Doomslagman die probeert de demonen te breken moet alle spelers te allen tijde op de been houden. Je kunt je vrienden uitdagen in de Battlemode als Doom Eternal op 20 maart wordt gelanceerd voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De Switch-poort zou kort daarna moeten arriveren.

OOK OP ALLKEYSHOP-NIEUWS


Hier is hoe Wapenmodellen en Kostuumupgrades werken in Doom Eternal

 

Doom Eeuwige directeur Hugo Martin sprak met IGN over de verschillende upgrades die spelers kunnen gebruiken in de aankomende shooter. Bekijk hier de volledige video.


AllKeyShop Rewards Program