Hogwarts Legacy: De nieuwe filmische trailer

26 januari 2023 om 19:03 in Gaming News met no comments

Hier is de nieuwe filmische trailer voor Hogwarts Legacy, het spel geïnspireerd op de Harry Potter-saga, misschien wel het beste videospel van 2023

Door   Ragnar LootBox   Ragnar LootBox   |  Tijd om te lezen: 2 mins

 

Lees dit bericht in :

Nieuwe trailer voor Hogwarts Legacy   Nieuwe trailer voor Hogwarts Legacy  

In deze nieuwe trailer zien we een uil als boodschapper, die langs de spookachtige Nick en Professor Wemel vliegt voordat hij van Zweinstein door het verboden bos met acromantula’s vliegt, over een tovenaar vliegt die een hippogrief, een vuurspuwende draak, probeert te bedwingen en vervolgens zijn boodschap aflevert, vermoedelijk een uitnodiging om lid te worden van de tovenaarsschool.

 
 

Een prachtige trailer in 4K die ons de speeltuin van de Harry Potter saga laat bezoeken met een andere invalshoek. Want ook al bevat het spel het hele universum van J.K Rowling, het verhaal van het spel zal niets te maken hebben met de reeds verschenen boeken of films van de auteur.

Inderdaad, in dit nieuwe deel speel je als je eigen personage, en evolueer je in een open wereld zonder een strikt verhaal te volgen. De verkenning belooft rijk te worden, en er zijn veel quests aangekondigd, zowel hoofd- als side quests door de cultusplaatsen van de serie.

Deze zoektochten werden onlangs bevestigd door een lek van informatie bij de publicatie van een kunstboek.

Het kunstboek gaf te veel informatie over de inhoud van het spel. De affaire, die al “Hogwarts Legacy Leaks” wordt genoemd, zorgt voor opschudding onder fans en speculaties over de levensduur van het spel.

Sommigen zijn enthousiast om iets meer te weten te komen over de inhoud van het spel, wat begrijpelijk is als je bedenkt dat de prijs op Steam rond de 60 EUR ligt, terwijl anderen gedwongen zijn sociale netwerken te mijden om spoilers te vermijden.

Eén ding is zeker, het spel veroorzaakt al opschudding onder de potterkijkers.

 
         

RELEVANTERE ARTIKELEN