Horizon Forbidden West uitgesteld tot februari 2022

9 september 2021 om 11:23 in Gaming News met no comments

Horizon Forbidden West is officieel uitgesteld tot begin 2022, waarbij ontwikkelaars Guerilla Games moeilijkheden als gevolg van de pandemie aanvoeren als reden voor het uitstel.

Door    Daniel  |  Sir_MagnetronSir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

VERTRAGINGEN BIJ PLAYSTATION


 

In een recente blog post op Playstation.com, Guerilla Games Game Director, Mathijs de Jonge, legt uit dat hoewel het spel op schema bij de laatste fase van de ontwikkeling was, waren ze onzeker of ze konden het spel te polijsten tot een hoge standaard voor de lancering.

  pre-order horizon forbidden west cd key cheap  

Die onzekerheid heeft de ontwikkelaars doen besluiten om de lancering van Horizon Forbidden West uit te stellen van de vakantie van 2021 naar 18 februari 2022.

  what is horizon forbidden west release date?  

Het uitstel is een klap voor fans, maar hopelijk betekent het dat het spel zal voldoen aan de hoge standaard van Horizon Zero Dawn, die terug in 2017 lanceerde om kritisch te worden toegejuicht.

Het uitstel van de game is ook een andere grote klap voor PS5-bezitters, die onlangs vertragingen zagen voor Gran Turismo 7, de nieuwe God of War, Deathloop, en Ghostwire: Tokyo.

  buy horizon forbidden west game key online  

Hopelijk is het wereldwijde tekort aan silicium tegen de tijd dat februari aanbreekt zodanig afgenomen dat meer mensen een PlayStation 5 in handen kunnen krijgen.


 

HORIZON ZERO DAWN 60FPS PATCH


 

Het is echter niet alleen maar slecht nieuws voor PlayStation 5-bezitters, want Sony heeft eindelijk een patch uitgebracht voor Horizon Zero Dawn, die de game naar 60 fps brengt. Het spel is vergrendeld op 30fps op de PS4.

De 1.53 update is nu gratis te downloaden en te installeren en komt nadat andere Sony titels, zoals God of War, The Last of Us Part II, en Ghost of Tsushima 60fps patches kregen op de PS5.


 

HORIZON FORBIDDEN WEST GOEDKOOP OP ALLKEYSHOP


 

Horizon Forbidden West lanceert nu op 18 februari 2022, en is in september te pre-orderen voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

  find best horizon forbidden west online deals  

Je kunt alle beste deals en laagste prijzen voor Horizon Forbidden West CD keys, maar ook game codes, gift cards, en antivirus software hier vinden, op Allkeyshop. Zorg ervoor dat je ons bookmarked.

   

RELEVANTERE ARTIKELEN