Kerst Dagelijkse Beloningen en Nieuwjaarscadeau door Allkeyshop

2 december 2023 om 07:39 in Evenement, Gaming-nieuws met Geen reacties

Doe mee aan het laatste evenement van Allkeyshop in 2023 met beloningen en een live Nieuwjaarsgiveaway. Kersttelling met dagelijkse prijzen voor iedereen vanuit de Allkeyshop Adventskalender.

  Allkeyshop Holiday Event  

Belangrijke feiten

  • De kersttelling van de Allkeyshop Adventskalender begint vandaag.
  • Iedereen met een AKS-account kan dagelijkse beloningen uit de kalender ontgrendelen tot 25 december 2023.
  • De speciale vakantie-giveaway-wiel zal een live Twitch-stream zijn op 4 januari 2023.
    Holiday Giveaway By Allkeyshop  

Sleebellen rinkelen, luister je mee?!

Oh, het is absoluut een winterwonderland in Allkeyshop nu we de laatste maand van het jaar beginnen!

Laten we allemaal een geweldig jaareinde hebben met onze Adventskalender-giveaway en Nieuwjaarsgiveaway van Allkeyshop!


Allkeyshop’s Adventskalender Giveaway

  Holiday 2023 Giveaway By Allkeyshop  

Onze wekelijkse game key giveaway is misschien al voor dit jaar afgelopen, maar de beloningen van Allkeyshop blijven hier om je naar onze favoriete tijd van het jaar te leiden.

Kerstmis is over een paar weken, dus laten we de geweldige tijden van ’s ochtends wakker worden om te controleren of er cadeautjes aan onze kerstsokken zijn toegevoegd, weer terugbrengen. En inderdaad, dat is gebeurd, in jouw Allkeyshop-accounts!

Vanaf nu tot de 25e, ontgrendel dagelijkse beloningen door eenvoudigweg je Adventskalender te controleren en op de datum van de dag te klikken. Win geweldige prijzen zoals cadeaubonnen, Steam-games en duizenden punten. Dat zijn 25 dagen aan beloningen.

Dus wie kan meedoen? Iedereen! Iedereen met een Allkeyshop-account kan onmiddellijk deelnemen.

Dagelijkse beloningen, voor iedereen. Het is echt de mooiste tijd van het jaar!

 
 

Allkeyshops Nieuwjaars Giveaway

  2024 New Year Giveaway By Allkeyshop  

We sluiten een geweldig jaar af, vol opwindende toernooien en evenementen van Allkeyshop, eindigend met honderden winnaars van cadeaubonnen en game-keys. En terwijl we afscheid nemen van 2023, verwelkomen we 2024 met nog een geweldig evenement.

Doe mee aan onze Nieuwjaarsgiveaway en maak kans op het winnen van een Playstation 5 of een €50 cadeaubon! Ga gewoon naar dezelfde AKS Holiday giveaway-pagina en scroll naar het einde. Daar zie je verschillende manieren om deel te nemen aan het rad.

Elke actie levert je 1 ticket op, inclusief deelname aan onze Discord-community en inschrijving voor de Allkeyshop-nieuwsbrief, waar je ook wekelijks cadeaubonnen kunt winnen. Ja, wekelijks!

Maar de beste is toch wel het ticket voor de Nieuwjaarsgiveaway, waar je 1 ticket per dag kunt scoren tot de 4e. Je hoeft alleen maar terug te gaan, deze actie opnieuw te kiezen en het e-mailadres dat je aanvankelijk hebt gebruikt te verifiëren. Dat is alles om je kansen op winnen te vergroten. Het is op de een of andere manier het cadeau dat blijft geven!

Dit alles leidt tot een live draai op Twitch met Janice. Dus markeer je kalenders voor 4 januari 2024 voor het live-evenement waar je een van de 10 gelukkige winnaars kunt zijn!

Begin het jaar sterk en wie weet, het zou het begin kunnen zijn van een geluksreeks bij de weggeefacties van Allkeyshop voor 2024.

 
   

Lees dit bericht in :

   

By Nathalie

 

RELEVANTERE ARTIKELEN