Komende MMO New World Crafting System uitgelegd

13 juni 2020 om 05:21 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

De New World, Amazonegebied’s aankomende MMO, heeft een nieuwe post gehad die op zijn officiële website is gedropt en die laat zien hoe het knutselsysteem van het spel zal werken.New World’s crafting systeem is fundamenteel voor het karakter vooruitgang en is essentieel als je wilt overleven in de wereld. Hieronder gaan we door een paar van de belangrijkste punten van de crafting systeem dat is gemarkeerd op de officiële website van het spel.

Crafting consumables hebben een kans om extra middelen te produceren hoe verder je de vaardigheid vordert. Dit zal meer opvallen als je in bulk aan het knutselen bent.

Wanneer u ambachtelijke apparatuur, hoe hoger je vaardigheid, hoe beter je spullen zullen zijn, ook het verhogen van de minimale apparatuur score. In het begin zal je bijvoorbeeld in staat zijn om wapens te knutselen met een score van 200-210, maar naarmate je je vaardigheden verbetert zullen beide scores stijgen.

Crafting equipment heeft een kans om een of meer extra’s te produceren tijdens het proces, dit omvat de kans op het verkrijgen van een koker voor een edelsteen. Dit zal echter willekeurig zijn, als je ervaring opdoet zullen er bepaalde dingen zijn die je kunt doen om je kansen te verbeteren.

 

Het leren maximaliseren van uw middelen zal belangrijk zijn als u de beste resultaten wilt bereiken. Bijvoorbeeld, als je een stalen zwaard wilt maken, kun je ervoor kiezen om meer staal te gebruiken in het proces, waardoor je kansen op het produceren van het door jou gewenste resultaat toenemen.

U zult in staat zijn om te kiezen voor modifiers bij het vervaardigen van uw apparatuur om ervoor te zorgen dat uw item de kans heeft om ten minste een perk te hebben dat u wilt hebben.

Het gaat niet alleen om wapens en uitrusting, het knutselsysteem stelt je in staat om het huis te bouwen dat je wilt. Je zult in staat zijn om meubels te maken, en misschien nog wel belangrijker, kisten die je opslagvolume zullen vergroten.

De nieuwe wereld is een spel waarin de vaardigheden van de speler zullen beslissen over de strijd, in plaats van welke voorwerpen worden gedropt bij het verkennen.

U kunt in de New World springen als deze op 25 augustus 2020 wordt gelanceerd.

OOK OP CDKEYNL NIEUWS


New World Vrijgave Uitgesteld tot augustus 2020

 

Amazone’s New World release is uitgesteld tot 25 augustus 2020. In een blogpost, heeft de ontwikkelaar het ongelukkige nieuws aangekondigd, zeggend dat terwijl de ontwikkelaars aan het spel van hun respectieve huizen hebben gewerkt, zij de behoefte zagen om zijn versie wegens COVID-19 te vertragen.


AllKeyShop Rewards Program