Koop Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
31 december 2022
Official website
Developer
Nintendo
Publisher
Nintendo
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Strategie

OVER DIT SPEL


Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp is een door WayForward ontwikkelde remastering van de klassieke turn-based strategiespellen die oorspronkelijk voor de Game Boy Advance werden uitgebracht. Als de tactische adviseur van het Oranje Sterleger moet je ze naar de overwinning leiden. Gebruik je expertise om land-, lucht- en marine-eenheden over het slagveld te verplaatsen, vijandelijke eenheden uit te schakelen en steden en basissen te veroveren om de overwinning veilig te stellen, maar houd wel het terrein en het weer in de gaten.

 
  • Re-Boot Camp bevat twee campagnes uit het originele Advance Wars en Advance Wars 2: Black Hole Rising met een nieuw laagje verf en schitterende nieuwe 3D- en 2D-graphics.
  • Vecht door de campagne met drie bevelhebbers met elk hun eigen unieke vaardigheden en specialiteiten Andy kan eenheden repareren, Sami kan de vaardigheden van je troepen een boost geven, max kan de schade-output van je eenheden flink verhogen, en nog veel meer CO’s aan de andere kant van het veld.
  • Laat je vaardigheden als legeraanvoerder de vrije loop in de multiplayer-tegen-speltype, waarin maximaal 4 spelers het tegen elkaar kunnen opnemen op tientallen kaarten. Elke speler kan een CO kiezen uit een van de campagnes, om de beurt strategisch je krachten gebruiken om het tij van de strijd te keren, en moge de beste winnen. Spelers kunnen de strijd aanpassen met opties zoals fondsen per geallieerde basis en fog of war.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 4 aanbiedingen van 59,99€ tot 59,99€.

Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards