Kopen American Truck Simulator CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de American Truck Simulator CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je American Truck Simulator rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor American Truck Simulator?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van American Truck Simulator op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
2 februari 2016
Developer
SCS Software
Publisher
SCS Software
Activation
Platforms
PC
PEGI
--
Tags
Simulatie Rijden Open wereld Meerdere spelers Realistisch Amerika ... Automobile Sim

OVER DIT SPEL


American Truck Simulator is een trucking simulatie spel ontwikkeld door hetzelfde bedrijf dat euro truck simulator 2 SCS software heeft ontwikkeld. American truck simulator brengt u naar de lange wegen, adembenemende landschappen, en de alom erkende bezienswaardigheden van de Verenigde Staten van Amerika leveren verschillende soorten lading van de zonnige stranden van Californië naar de Grand Canyon in de staat Arizona.

   
 • Bestuur verschillende soorten zeer gedetailleerde vrachtwagens met officiële licentie van de fabrikanten, van reefers, flatbeds, dumpers, lowboys en goosenecks. Personaliseer de truck met je eigen stijl door de cabines, het chassis, het lakwerk, de tuningaccessoires of een krachtigere motor aan te passen.
 • In het begin van je carrière moet je eerst snelle klussen doen en 100.000 dollar verdienen voordat je je eerste vrachtwagen kunt kopen. Hoe meer opdrachten je vervult, hoe sneller je een hoger niveau bereikt en je efficiëntie verbetert. Je kunt ook speciale gevaarlijke ladingen en langeafstandsopdrachten vrijspelen en uiteindelijk kun je een garage kopen en chauffeurs in dienst nemen.
 • Rij veilig en volg de regels van de weg of de politie zal je een exuberant bedrag beboeten, zorg ervoor dat je geen te zware lading aflevert je zal worden gecontroleerd bij de controleposten.
 • American Truck Simulator is volledig in de steam workshop geïntegreerd, wat betekent dat je allerlei mods voor je spel kunt downloaden.

Recensies


American Truck Simulator doet weinig verrassends in vergelijking met zijn voorganger, maar is daardoor nog steeds een prima truck-simulator. Bovendien is de combinatie van trucks en de westkust van de VS een zeer geslaagde en is de sfeer in de game geweldig.

gamer.nl

Bundel Editie


Deze editie bevat het basisspel het Wheel Tuning Pack, het Steering creations pack, het Heavy Cargo Pack en de New Mexico DLC.

 • Wheel Tuning Pack – voegt nieuwe aanpasbare wielonderdelen toe aan het spel.
 • Steering creations pack – 20 nieuwe stuurwielen die compatibel zijn met elke truck.
 • Heavy Cargo Pack – 8 nieuwe zware vrachttypes, twee aanhangers en negen nieuwe ladingen.
 • New Mexico DLC – 4000 mijl aan nieuwe wegen, 14 grote steden, meer dan 30 nieuwe herkenningspunten van New Mexico.

Gouden Editie


Deze Editie bevat het basisspel het Wheel Tuning Pack, het Steering creations pack, en de New Mexico DLC.

 • Wheel Tuning Pack – voegt nieuwe aanpasbare wielonderdelen toe aan het spel.
 • Steering creations pack – 20 nieuwe stuurwielen die compatibel zijn met elke truck.
 • New Mexico DLC – 4000 mijl aan nieuwe wegen, 14 grote steden, meer dan 30 nieuwe herkenningspunten van New Mexico.

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel Dual core 2.4 GHz
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 4 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTS 450-Class, Intel HD 4000

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Quad core 3.0 GHz
 • RAM: I6 GB
 • HDD: 4 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 760-Class

American Truck Simulator West Coast Bundel


Deze DLC bundel bevat de Washington DLC, Oregon DLC, en Forest Machinery DLC.

 • Washington DLC brengt de staat Washington naar het spel, gelegen in de noordwestelijke hoek van de verenigde staten het herbergt 16 grote steden alle toegevoegd aan het spel, Vancouver, Longview, Aberdeen, Olympia, enz. 3800 mijl aan nieuwe met elkaar verbonden wegen en meer dan 30 unieke real-life herkenningspunten van de staat Washington.
 • Oregon DLC brengt de staat Oregon naar het spel, gelegen aan de westkust van de verenigde staten herbergt 14 grote steden alle toegevoegd aan het spel met inbegrip van Portland, Salem, Eugene, enz. 5000 mijl aan nieuwe onderling verbonden wegen en meer dan 30 unieke real-life oriëntatiepunten van de staat Oregon.
 • De Forest Machinery DLC brengt zes nieuwe zware ladingen houtkapmachines, twee nieuwe aanhangers en drie nieuwe accessoires naar het spel.

American Truck Simulator Washington


Washington DLC brengt de staat Washington naar het spel, gelegen in de noordwestelijke hoek van de verenigde staten het herbergt 16 grote steden alle toegevoegd aan het spel, Vancouver, Longview, Aberdeen, Olympia, enz. 3800 mijl aan nieuwe met elkaar verbonden wegen en meer dan 30 unieke real-life herkenningspunten van de staat Washington.

American Truck Simulator Oregon


Oregon DLC brengt de staat Oregon naar het spel, gelegen aan de westkust van de verenigde staten herbergt 14 grote steden alle toegevoegd aan het spel met inbegrip van Portland, Salem, Eugene, enz. 5000 mijl aan nieuwe onderling verbonden wegen en meer dan 30 unieke real-life oriëntatiepunten van de staat Oregon.

   

Vind de beste prijzen voor American Truck Simulator DLC op CDKeyNL!

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 77 aanbiedingen van 3,78€ tot 46,85€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play American Truck Simulator. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Steam EN Key : Steam EN Key to download and play American Truck Simulator in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Bundle
Gold Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards