Logo

Koop Atelier Ryza 3 Alchemist of the End & the Secret Key Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Atelier Ryza 3 Alchemist of the End & the Secret Key spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Atelier Ryza 3 Alchemist of the End & the Secret Key rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Atelier Ryza 3 Alchemist of the End & the Secret Key Nintendo Switch?

Koop Atelier Ryza 3 Alchemist of the End & the Secret Key op de Nintendo Switch voor 59,99€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Nintendo FR bij 4 vertrouwde verkopers die 4 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
24 maart 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
KOEI TECMO GAMES CO.,
Uitgever
KOEI TECMO GAMES CO.,
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Avontuur

OVER DIT SPEL


Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key is een turn-based party JRPG ontwikkeld door KOEI TECMO GAMES CO., LTD. Dit is het derde en laatste spel van de serie met Ryza en haar vrienden. Ryza en haar team gaan snel op onderzoek uit, maar zij en haar team komen er uiteindelijk achter dat Kurken Eiland zelf in gevaar is, tenzij ze het geheim achter de “sleutels” en de wortels van de alchemie zelf ontdekken.

 
  • In totaal zijn er vier grote open gebieden die je kunt verkennen. Elk gebied heeft een ander uiterlijk en is naadloos met elkaar verbonden door meerdere kaarten, zodat je je zonder laadschermen door elk gebied kunt verplaatsen.
  • Herenig met terugkerende personages uit de vorige games, en ontmoet ook nieuwe en nooit eerder geziene personages die waarschijnlijk de sleutel tot het verhaal zullen vormen, dit hoofdstuk van het spel bevat het grootste aantal partijleden binnen de serie tot nu toe (11 mogelijke partijleden).
  • Het centrale mechanisme van dit hoofdstuk van de serie zijn de “Sleutels” het zijn nuttige procedureel gegenereerde voorwerpen die je helpen bij verkenning, synthese van materialen, en zelfs tijdens het heetst van de strijd.

Limited


Deze editie van Atelier Ryza 3 Alchemist of the End & the Secret Key bevat het basisspel op een fysieke schijf in het platform van uw keuze, exclusieve in-game items, en een overvloed aan fysieke en Atelier Ryza accessoires.

 
  • Basisspel
  • Artbook – vol met concept art en illustraties
  • Mini Acryl Karakter Charme
  • Een set van twee duidelijke bestanden
  • Geavanceerde toegang tot Ryza’s kostuum “Marine Look of Kurken Shore”.
  • Een originele Ryza B2 doek poster.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Atelier Ryza 3 Alchemist of the End & the Secret Key

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Atelier Ryza 3 Alchemist of the End & the Secret Key op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Atelier Ryza 3 Alchemist of the End & the Secret Key uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

7 comments 2 0 1 0 2 0 1 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen