Koop Barotrauma CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Barotrauma CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Barotrauma rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Barotrauma?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Barotrauma op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
13 maart 2023
Official website
Developer
Fakefish
Publisher
Daedalic Entertainment
Activation
Platforms
PC
PEGI
--
Tags
Strategie Actie Vroegtijdige toegang Sim Survival Horror ... Modbaar Co-op Multiplayer 2D Scifi Survivalhorror Moeilijk Singleplayer Bloederige taferelen Gewelddadig Scheepvaart Onder water Beheer Onderzeeër

OVER DIT SPEL


Barotrauma is een 2D, survival horror, co-op game waarin je het commando neemt over een bemande onderzeeër op een missie naar de diepten van Jupiter’s maan Europa. Verken de gevaarlijke omgevingen van Europa, van lava spugende gaten tot de labyrintische grottenstelsels over de hele oceaan. Het enige dat zo gevaarlijk is als de omgeving zelf is het leven dat erin gedijt, onder het oppervlak van de ijswereld gedijen allerlei wezens die hun warmte halen uit de gesmolten kern van de planeet, van gigantische wezens zoals de End worm die hele onderzeeërs verslindt tot de kolonie van kleine algen die je onderzeeër binnendringen via de ballasttank.

 
 • Barotrauma is het leukst met meerdere mensen 2-16 spelers kunnen meedoen in een spel als je niet genoeg vrienden hebt, je kunt bots toevoegen als dat nodig is. Single-player modes zijn nog in ontwikkeling.
 • Elk bemanningslid kan tot 6 speelbare klassen kiezen, elk van hen heeft unieke vaardigheden en banen op het schip, in willekeurige volgorde Engineer, Kapitein, Mechanicus, Assistent, Medic, en veiligheidsofficier.
 • De wereld van Barotrauma is procedureel gegenereerd uit de kaarten die je gaat verkennen en de missies die je gaat doen, maar je hebt niet allemaal dezelfde doelen sommige bemanningsleden aan boord zijn aangewezen als verraders ze hebben hun eigen specifieke agenda’s meestal eindigend in iemand of iedereen’s dood.
 • Creëer je eigen onderzeeër, wezens en animaties in de ingebouwde editor van het spel, het spel is ook volledig geïntegreerd in de steam workshop en de broncode van het spel is open voor iedereen het maken van mods voor Barotrauma is nog nooit zo makkelijk geweest.

Bundel Editie


Deze editie bevat Barotrauma en Iratus: Lord of the dead basisspellen.

Minimum:


 • OS: Windows 7 / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Dual Core 2.4 GHz
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 1 GB
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Quad Core 3.0 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 1 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 950, AMD Radeon R9 370
 • DirectX: 11
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 45 aanbiedingen van 15,62€ tot 68,36€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Barotrauma. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards