1
Lists & Alerts

Users rating 5/5
(2 votes)


5 5 2

Kopen Batman Arkham Origins Blackgate CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Batman Arkham Origins Blackgate CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Batman Arkham Origins Blackgate rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Batman Arkham Origins Blackgate?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Batman Arkham Origins Blackgate op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
1 april 2014
Official website
--
Developer
Armature Studio
Publisher
WB Games
Platforms
PC / 3DS
PEGI
--
Tags
Actie Avontuur Platformer Metroidvania Superheld Eén speler ... 2.5D

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
5.4

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 30 aanbiedingen van 2,38€ tot 19,99€.

Voor de Origin Platform Origin CD Key,moet U de Origin software dowloaden en installeren. Dit vindt U hier HERE. Dan kunt U het game erop activeren. Eens het geïnstalleerd is, start U Origin, klikt U op het Origin tabblad en klikt U op productcode verzilveren en geeft U de keyin. Het game zult U in uw My games lijst terugvinden.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Deluxe Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter