Koop Bayonetta 3 Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Bayonetta 3 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Bayonetta 3 rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Bayonetta 3 Nintendo Switch?

Koop Bayonetta 3 op de Nintendo Switch voor 24,77€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Amazon.fr bij 14 vertrouwde verkopers die 14 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
28 oktober 2022
Officiële website
Ontwikkelaar
PlatinumGames
Uitgever
Nintendo
Activatie
Platformen
PEGI
16
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


In een gloednieuwe, buitensporige actiegame met een climax, stapt Bayonetta door verschillende locaties. De titulaire Umbra-heks, in een sinistere nieuwe outfit en met een vreemd herkenbare vlecht, moet het opnemen tegen een mysterieus kwaad met haar kenmerkende wapens en tijdvertragende Witch Time-vaardigheid. Dit keer is Bayonetta op jacht naar oprukkende Homunculi, door mensen gemaakte biowapens.

 
  • Met Demon Masquerade, een nieuwe vaardigheid die de demon die bij Bayonetta’s wapen hoort kanaliseert en een aantal spannende actiemogelijkheden en huiveringwekkende combo’s mogelijk maakt, kun je de ondeugende kant van het personage aanboren.
  • Roep tijdens gevechten haar favoriete demonen op, zoals Gomorra, Malphas en Phantasmaraneae, die vervolgens hun demonische krachten loslaten terwijl jij de directe controle hebt over de actie.
  • Vecht je een weg door de bergen van China, de straten van Tokio, en vele andere plaatsen! Onderweg kom je een virtuele coven van Bayonettas tegen.
  • Als Viola, een vurige heks in opleiding die vecht met een zwaard en een grillige metgezel, de demon Cheshire, zul je ook vijanden afslachten en doden. Ontdek het lot van Bayonetta en of deze magische alliantie daadwerkelijk de werkelijkheid kan redden.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Bayonetta 3

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Bayonetta 3 op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Bayonetta 3 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Bayonetta 3 Live Streams
Bayo Bayo part 3
Bayo Bayo part 3
MrJayEye 3
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

20 comments 1 1 8 1 2 0 7 0


GeneralM13 says on 25 november 2022 om 20:36:38

Prachtig uitziende Hack-N-Slash/Combo game met lekkere over-de-top aanvallen enzo.

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen