Logo

Koop Blood Bowl 3 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Blood Bowl 3 Key?

Een Blood Bowl 3 CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Blood Bowl 3 OP PC?

Koop Blood Bowl 3 voor de pc voor 8,63€ bij Driffle, de huidige beste prijs met 42% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Driffle-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 33 vertrouwde winkels met 160 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
23 februari 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Cyanide Studio
Uitgever
Nacon
Activatie
PEGI
16
Tags
Strategie Actie RPG Sport Om beurten Fantasie ... Tactisch Strategie met beurten Bordspel PvP Multiplayer Grappig Middeleeuwen Singleplayer Bloederige taferelen Duistere fantasie Gewelddadig Games Workshop Beheer Tactiek met beurten

 OVER DIT SPEL


Blood Bowl 3 is een turn-based tactisch sport spel een video game aanpassing van het bordspel met dezelfde naam het is een parodie op American football set in de Warhammer universum. In de Oude Wereld is het concept van oorlog verdwenen conflicten worden opgelost door het spelen van de god Nuffle’s heilige sport Blood Bowl. Maar het is net zo wreed als de oorlog die het verving. Moord, bedrog, corruptie, tovenarij, en zelfs goddelijke interventie alles is toegestaan in Blood Bowl.

 
 • Tactiek is alles als je wilt winnen moet je zorgvuldig je spelers opstellen om je tegenstanders te stoppen met oprukken en om je tegenstanders heen dansen en een beslissende touchdown scoren of je kunt gewoon al je tegenstanders neer slaan tot ze niet meer kunnen opstaan.
 • De spelregels zijn gebaseerd op de laatste editie van het Blood Bowl Bordspel waardoor een authentieke Blood Bowl ervaring ontstaat. Een overvloed aan nieuwe vaardigheden en een revisie van de passing-mechanica van de vorige videogames.
 • Stel je eigen team samen uit 12 beschikbare rassen, elk met unieke eigenschappen, en voor het eerst in de geschiedenis van Blood Bowl zullen deze teams hun opwachting maken: de Black Orcs, de Imperial Nobility, de Old-World Alliance, en de Chaos Renegade.
 • Solocampagne: iemand heeft je coachingstalenten gescout en besluit jou en je team te financieren, zodat je kunt deelnemen aan het nieuwe Blood Bowl-evenement: Clash of Sponsors. Speel met het ras van je keuze en neem het op tegen teams die worden gesponsord door de elites van de Oude Wereld.

Brutal Edition


Black Orcs Edition


Imperial Nobility


Deluxe Edition


Minimum:


 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel Core i5-2300, AMD FX-4350
 • RAM: 4 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 650, AMD Radeon HD 7770
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel Core i5-6600 , AMD Ryzen 5 1400
 • RAM: 4 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1050, AMD Radeon RX 570
 • DirectX: 11

Blood Bowl Dice and Team Logos


Questo DLC fornisce 3 loghi di squadra e un set di dadi.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
STEAM EU EN KEY : Steam EU Key to download and play Blood Bowl 3 in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Blood Bowl 3. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Black Edition
Black Orcs Edition
Brutal Edition
Bundle
Imperial Nobility Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Blood Bowl 3

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Blood Bowl 3 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Blood Bowl 3 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

125 comments 2 2 2 1 2 0 114 2


aapje58 says on 12 februari 2023 om 14:32:37

Een fantasie-versie van America Football, waar je touchdowns moet maken. De tegenstander stop je echter niet met een tackle, maar door deze verwonden, verminken of je doden.

Er is een battle pass, maar dit is puur voor cosmetische items en zou niet nodig moeten zijn om competitief mee te kunnen spelen.

Not rated
GeneralM13 says on 11 februari 2023 om 12:27:44

Keer terug naar de wereld van Warhammer en maak je klaar voor……. een potje American football! Want er is besloten dat de oorlog teveel kostte en nu proberen ze het wat wreedzamer op te lossen, maar volgens mij is dat niet helemaal gelukt…
Bedenk verscheidene tactieken in deze turn-based strategie om van je tegenstanders te winnen, en als je niet eerlijk kan winnen dan vermoord je ze gewoon allemaal alsnog, of nog beter! Roep er een god bij ofzo om het voor je te doen :p

Not rated

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen