3
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Blood Bowl 3 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Blood Bowl 3 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Blood Bowl 3 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Blood Bowl 3?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Blood Bowl 3 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
31 augustus 2021
Official website
Developer
Cyanide Studio
Publisher
Nacon
Platforms
PEGI
16
Tags
Strategie Sport Strategie met beurten Bordspel 3D Duistere Fantasie ... Beheer Tabletop
Activation
  

 OVER DIT SPEL


Blood Bowl 3 is een turn-based tactisch sport spel een video game aanpassing van het bordspel met dezelfde naam het is een parodie op American football set in de Warhammer universum. In de Oude Wereld is het concept van oorlog verdwenen conflicten worden opgelost door het spelen van de god Nuffle’s heilige sport Blood Bowl. Maar het is net zo wreed als de oorlog die het verving. Moord, bedrog, corruptie, tovenarij, en zelfs goddelijke interventie alles is toegestaan in Blood Bowl.

 
 • Tactiek is alles als je wilt winnen moet je zorgvuldig je spelers opstellen om je tegenstanders te stoppen met oprukken en om je tegenstanders heen dansen en een beslissende touchdown scoren of je kunt gewoon al je tegenstanders neer slaan tot ze niet meer kunnen opstaan.
 • De spelregels zijn gebaseerd op de laatste editie van het Blood Bowl Bordspel waardoor een authentieke Blood Bowl ervaring ontstaat. Een overvloed aan nieuwe vaardigheden en een revisie van de passing-mechanica van de vorige videogames.
 • Stel je eigen team samen uit 12 beschikbare rassen, elk met unieke eigenschappen, en voor het eerst in de geschiedenis van Blood Bowl zullen deze teams hun opwachting maken: de Black Orcs, de Imperial Nobility, de Old-World Alliance, en de Chaos Renegade.
 • Solocampagne: iemand heeft je coachingstalenten gescout en besluit jou en je team te financieren, zodat je kunt deelnemen aan het nieuwe Blood Bowl-evenement: Clash of Sponsors. Speel met het ras van je keuze en neem het op tegen teams die worden gesponsord door de elites van de Oude Wereld.

Minimum:


 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel Core i5-2300, AMD FX-4350
 • RAM: 4 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 650, AMD Radeon HD 7770
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel Core i5-6600 , AMD Ryzen 5 1400
 • RAM: 4 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1050, AMD Radeon RX 570
 • DirectX: 11

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 12 aanbiedingen van 24,14€ tot 45,19€.

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Blood Bowl 3. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter