Logo

Koop Booth A Dystopian Adventure CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Booth A Dystopian Adventure CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Booth A Dystopian Adventure rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Booth A Dystopian Adventure PC?

Koop Booth A Dystopian Adventure op de PC voor 4,53€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Kinguin bij 4 vertrouwde verkopers die 5 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
22 juli 2020
Officiële website
--
Ontwikkelaar
Guanpeng Chen
Uitgever
Guanpeng Chen
Activatie
Platformen
PC
PEGI
--
Tags
Avontuur Indie Sim Survival Point & click Rijke verhaallijn ... 2D Scifi Pixels Retro Sfeervol Dystopisch Samenzwering Mysterie Keuzes zijn belangrijk Meerdere eindes Meeslepende sim Levenssim Beheer Politieke sim

OVER DIT SPEL


Een desolaat 2036. Hongersnood beheerst de wereld, gecontroleerd door een voedselhamsterende regering. Gevangen in je inspectiehokje verwerk je elke hap die de stad binnenkomt. Is dit een begeerde baan of een kooi? Ontsnapping lonkt in Booth: A Dystopian Adventure.

 
  • Inspecteer voor Overleving: Onderzoek voedsel in een dystopisch 2036. Verdien loon, maar besteed het wijs – vrijheid kan waardevoller zijn dan luxe snacks.
  • Kies en Beïnvloed: Ontmoet een cast van vreemde personages. Beïnvloed het verhaal door cryptische gesprekken en betekenisvolle beslissingen.
  • Pixel Noir Mysterie: Ontrafel een samenzwering in een gepixelde wereld. Geniet van een huiveringwekkende soundtrack gereserveerd voor de elite van Iden.

COLLECTOR


Dit zit er in de Booth Collector’s Edition:

 
  • Booth A Dystopian Adventure: In 2036, te midden van wereldwijde hongersnood, heersen voedselregels. Geïsoleerd in een voedselinspectiecabine, zoek naar waarheid en vrede voorbij grenzen.
  • Booth – Originele Soundtrack: De soundtrack van Rundong Hu, met artwork van Guanpeng Chen, bevat alle nummers en muziek in MP3-formaat.

Minimum:


  • OS: Windows 7
  • CPU: Dual Core 1.8 GHz
  • RAM: 2 GB
  • HDD: 500 MB
  • DirectX: 11
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Collector Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Booth A Dystopian Adventure

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Booth A Dystopian Adventure op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Booth A Dystopian Adventure uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen