Koop Card Shark Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Card Shark spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Card Shark rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Card Shark op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Card Shark op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
2 juni 2022
Official website
Developer
Nerial
Publisher
Devolver Digital
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Avontuur Kaartspel Actie-Avontuur Immersive Sim

OVER DIT SPEL


Card Shark is een verhalend avonturenspel rond intriges, gokken en verrukkelijk bedrog, ontwikkeld door Nerial studios. Welkom in het Frankrijk van de 18e eeuw, een wereld van ongebreidelde hebzucht en gulzigheid. Vanavond probeer je een groep gewetenloze schurken en rouges te beroven, waarvan het gerucht gaat dat ze samen een ongelimiteerde hoeveelheid geld bezitten. Houd je aan de strategieën die je hebt geleerd en deze score zal een walkover worden, of toch niet?

 
  • Beheers de kunst van het bedriegen door gebruik te maken van eeuwenoude kaarttechnieken zoals markering, valse shuffles, deck switching, valse deals, en nog veel meer! En gebruik je vergaarde rijkdom om je een weg te kopen naar hogere inzettafels.
  • Terwijl je langzaam opklimt van de plaatselijke kaartsalons naar de tafel van de koning zelf, moet je oppassen dat je niet betrapt wordt, want je mede-gokkers zijn niet vriendelijk tegen laaghartige valsspelers.
  • Beleef het Frankrijk van de 18e eeuw zoals je het nog nooit eerder hebt gezien, verken kleine stadjes en luxueuze salons, tot leven gebracht door het hardwerkende team van Nerial, spelmaker Arnaud De Bock (Pikuniku), geïllustreerd door Nicolai Troshinsky, begeleid door een originele score van Andrea Boccadoro zoals vertolkt door een orkest.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 4 aanbiedingen van 19,99€ tot 19,99€.

Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards