Koop Cardfight Vanguard Dear Days Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Cardfight Vanguard Dear Days spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Cardfight Vanguard Dear Days rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Cardfight Vanguard Dear Days op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Cardfight Vanguard Dear Days op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
17 november 2022
Official website
Developer
Bushiroad
Publisher
Bushiroad
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Strategie 2D Anime Eén speler Vrouwelijke hoofdrolspeler

OVER DIT SPEL


Cardfight!!! Vanguard Dear Days is een 1v1 digitaal ruilkaartspel gemaakt door Bushiroad Inc. het is de beste manier om Cardfight!!! Vanguard digitaal te beleven, ontwikkeld in samenwerking met FURYU Corporation en LANCARSE Ltd. Het bevat een originele verhaalcampagne die zich afspeelt in de wereld van overDress! waar je speelt als Yuki Ichidoji, een eigenzinnig meisje dat uitblinkt in zowel academische als atletische vakken, totdat ze op een dag op de wereld Vanguard stuit. Het spel bevat meer dan 1000 kaarten van het standaardformaat en coole exclusieve animaties die je gevechten zullen verhitten.

 
  • Ga de strijd aan met andere spelers online met drie matchmaking opties klim de rangen in “Ranked Fight”, casual games met spelers online in “Free fight” en speel met je vrienden in “Friend Fight”.
  • Geniet van het spel in je eigen tempo, zelfs nadat je klaar bent met de verhaalcampagne kun je tegen CPU’s vechten om je speelstijl te verfijnen voordat je tegen andere echte mensen vecht.
  • Je kunt aanpassingsopties verzamelen zoals personages, sleeves en playmats! Laat je collectie groeien en vergroot je spelervaring.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 5 aanbiedingen van 53,70€ tot 58,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 25 november 2022 om 20:43:59

Deze game is gebaseerd op een Anime dus misschien een aanrader om die eerst te kijken voor je besluit deze game te kopen (Of als de gameplay je aanstaat kun je een nieuwe anime vinden om te kijken 😉 )

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards