Koop Cattails Wildwood Story CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Cattails Wildwood Story CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Cattails Wildwood Story rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Cattails Wildwood Story PC?

Koop Cattails Wildwood Story op de PC voor 16,66€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Kinguin bij 5 vertrouwde verkopers die 7 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
20 oktober 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Falcon Development
Uitgever
Falcon Development
Activatie
Platformen
PEGI
7
Tags
RPG Sim Bouwen Ontspannend Pixels Kleurrijk ... Stedenbouwer Schattig Aanpasbare personages Romantiek Mijnbouw Basissen bouwen Meeslepende sim Levenssim Katten Natuur Landbouwsim Koloniesim

OVER DIT SPEL


Creëer je unieke kattenverhaal door je kolonie te leiden tijdens opwindende jachten, het verzamelen van kruiden en het beschermen van je nederzetting. Pas je ervaring aan, smeed diepe vriendschappen, navigeer door uitdagingen met de speelse Voidling Cats, verken mijnen, geniet van een betoverende soundtrack en begin aan een miau-wgische reis vol eeuwige vriendschap en liefde.

 
  • Ontketen je roofzuchtige instincten en scherp je acute reukzin aan om moeiteloos prooi op te sporen. Benader je doelwit stilletjes en vang ze met een behendige sprong onverwachts. Verander de grasrijke vlakte in je improvisatietafel terwijl je je vaardigheden toont in de kunst van de jacht.
  • Investeer je tijd in betekenisvolle interacties met andere katten in de kolonie. Neem deel aan boeiende gesprekken of ga een stap verder door een zorgvuldig gekozen cadeau te delen. Of het nu gaat om een informeel gesprek of een doordacht cadeau, elk gebaar brengt je dichter bij het vormen van banden – of het nu vriendschap, romantiek of zelfs een huwelijk is – met de diverse volwassen koloniekatten.
  • Grijp de controle over je lot door de perfecte locatie voor je nederzetting te selecteren. Pas je stad aan om je unieke stijl te weerspiegelen, of het nu verscholen ligt in een rustig dennenbos, aan de oevers van een rustige rivierweide of binnen de vurige omhelzing van een vulkaan. Trek nieuwe bewoners aan en breid je stad uit, navigeer door de uitdagingen die de raadselachtige Voidling Cats stellen en test je strategisch inzicht en moed.

Minimum:


  • OS: Windows 10
  • CPU: 2.0 GHz
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 500 MB
  • GPU: Intel Intel UHD Graphics 620

Cattails Wildwood Story Pet Rainbow Firefly


Koop deze DLC om de Rainbow Firefly te verkrijgen, een betoverend wezen dat oplicht in alle kleuren van de regenboog en doordrenkt is met een oude legende als de verlichter van de eerste sterren. Deze exclusieve huisdier voor de officiële release wordt vergezeld door lichtbollen die spelers leiden naar te oogsten kruiden. Grijp de kans om deze onderscheidende metgezel te beveiligen, want het zal niet toegankelijk zijn na de officiële lancering van het spel.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Cattails Wildwood Story

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Cattails Wildwood Story op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Cattails Wildwood Story uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen