Koop Company of Heroes 3 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Company of Heroes 3 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Company of Heroes 3 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Company of Heroes 3 PC?

Koop Company of Heroes 3 op de PC voor 13,32€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Driffle bij 28 vertrouwde verkopers die 68 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
23 februari 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Relic Entertainment
Uitgever
Sega
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Strategie Actie RTS Oorlog Tactisch Actie-RTS ... Strategie met beurten PvP Realtimetactieken Multiplayer Historisch Filmisch Tweede Wereldoorlog Leger Singleplayer Om beurten vechten Oorlogsspel Van bovenaf Keuzes zijn belangrijk Tactiek met beurten

OVER DIT SPEL


Company of Heroes 3 is een actie-, tactiek-, strategie- en RTS-spel ontwikkeld door Relic Entertainment. Neem de leiding in het heetst van de strijd in realtime en voer als generaal het bevel over de totale oorlogsinspanning. Overweldig je tegenstanders met vier unieke facties en gloednieuwe internationale gevechtsgroepen. Je kunt de leiding nemen over grond-, lucht- en zeestrijdkrachten en aanvoerlijnen bouwen. Speel op je eigen tempo in verschillende speltypen, zoals de campagne voor één speler en schermutselingen, voordat je je stort op de zinderende multiplayeractie. Beleef de onvertelde verhalen van het Mediterrane theater, met volgende-generatie vernietigbare omgevingen, allemaal aangedreven door Relic’s eigen Essence Engine.

 
 • Beleef de iconische, bekroonde gameplay met Company of Heroes 3’s nieuwe tactische gameplay: maak gebruik van gedurfde flankmanoeuvres om zwaktes in de pantsers van je vijand bloot te leggen, nieuwe bresmechanismen voor je infanterie om vijandelijke eenheden uit hun garnizoen te jagen, beheers de hoogte en het licht van het zicht om de overhand te krijgen.
 • Het verhaal van Company of Heroes 3 speelt zich af in het Middellandse Zeegebied, waar je het opneemt tegen woeste vijandelijke troepen via de Italiaanse bergpas, de adembenemende kustgezichten en de woestijnen van Noord-Afrika, die elk een andere strategie vereisen.
 • Diverse facties en eenheden zullen zelfs de meest fervente WW2-liefhebbers bekoren. Het spel bevat het grootste programma in de serie tot nu toe, van verwoestende tankvernietigers tot clandestiene verkenningsvoertuigen.
 • Voel de impact van elke mortiergranaat en elk marinebombardement met Relic’s ultramoderne essence-engine. Elke locatie wordt een volledig vernietigbare sandbox waarin versterkte gebouwen op vijandelijke squads neerstorten. Kijk hoe verbluffende nieuwe rendering- en particle FX-technologie vuur, zand en rook weergeeft als nooit tevoren.

Premium editieWeet je niet zeker welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om je te helpen beslissen: COMPANY OF HEROES 3 EDITIES

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5, AMD Ryzen 3GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 40 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 950 AMD Radeon R9 370

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i7, AMD Ryzen 3GHz
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 40 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1660, AMD Radeon RX 5600
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
STEAM EU EN/FR/DE KEY : Steam Key to download and play Company of Heroes 3 in English, French and German language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Steam CD Key EMEA (Europa en het Midden-Oosten van Afrika). Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Company of Heroes 3. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Steam EN Key : Steam EN Key to download and play Company of Heroes 3 in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Early Adopter
Launch Edition
Premium Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Company of Heroes 3

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Company of Heroes 3 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Company of Heroes 3 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

131 comments 3 2 2 1 2 0 120 1


GeneralM13 says on 13 februari 2023 om 12:16:27

Relic Entertainment is terug met de 3de instalment uit de Company of Heroes franchise en ze hebben het voor elkaar gekregen om er nog meer realisme in te proppen zodat je op hoog niveau de oorlog aan kan gaan met je tegenstanders op zowel land, de zee en in de lucht!
In deze game reizen we af naar de Middellandse Zee waar je onderandere oorlog voert in Italie en Noord Afrika.

Je kan nu ook je troepen op nog meer manieren commando’s geven waardoor je bijvoorbeeld een welgeplaatste flank-aanval kan inplannen en door Relic’s Essence Engine zul je zien hoe de omgeving reageerd op jouw oorlog, zit een peleton zich te verschuilen in een gebouw? laat je het ding gewoon instorten met een wel-gemikt bombardement!

Al-om-al genoeg oorlog plezier voor WW2 fanaten!

Rating: 5/5
aapje58 says on 12 februari 2023 om 15:06:20

Dit spel speelt zich af in Noord-Afrika en Italië, en daarmee een flink variatie in landschappen. Nieuw is dat uitgeschakelde tanks nu gerepareerd kunnen worden, zolang ze niet volledig vernietigd zijn. Het is nu ook mogelijk om zware artillerie te verplaatsen. Er zijn nu waypoints, zodat je je troepen via een veilige route kunt sturen en ze niet meer de meest korte route pakken. En je kunt een tactische pauze doen, waarbij je instructies kunt geven terwijl het spel gepauzeerd is.

Not rated
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen