Koop Cotton Fantasy Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Cotton Fantasy spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Cotton Fantasy rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Cotton Fantasy op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Cotton Fantasy op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
20 mei 2022
Official website
Developer
Success
Publisher
Success
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Cotton Fantasy is een arcade-stijl shoot-em-up game ontwikkeld door Studio Saizensen in samenwerking met Success studios, het 12e spel in de Cotton serie dit keer in HD en gemoderniseerde gameplay, maar nog steeds trouw aan zijn roots! Er is iets sinister aan de hand in sprookjesland, de wilgen verdwijnen en de feeënkoningin vraagt Silk om Nata de Cotton te zoeken voor hulp ze stemt toe in ruil voor een levenslange voorraad wilgen, nu beginnen ze samen aan een nieuw avontuur.

 
  • Ervaar de meest precieze gameplay in de Cotton-serie, waarin de iconische Cotton-spelstijl wordt gemixt met modernere Shoot ‘em up-mechanica.
  • 6 speelbare personages die je misschien kent als je een fan bent van de serie, elk van hen heeft zijn eigen mechanica en aanvallen die voor veel variatie en herspeelbaarheid zorgen terwijl je op jacht gaat naar de hoogste scores.
  • 16 kleurrijke en gevarieerde levels, met verticale, horizontale en volledige 3D-bewegingen. Verpakt met een luchtig verhaal vol charmante tussenfilmpjes, die je zowel in het Engels als Japans kunt beleven.
  • Luister naar de opzwepende soundtrack die gebruik maakt van fan-favoriete nummers uit het verleden van de serie, dit is een spel voor zowel fans als nieuwkomers.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 4 aanbiedingen van 39,99€ tot 39,99€.

Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards