Koop Danganronpa S Ultimate Summer Camp Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Danganronpa S Ultimate Summer Camp spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Danganronpa S Ultimate Summer Camp rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Danganronpa S Ultimate Summer Camp op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Danganronpa S Ultimate Summer Camp op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
3 december 2021
Official website
Developer
Spike Chunsoft
Publisher
Spike Chunsoft
Activation
Platforms
PC / PS4 / Switch
PEGI
18
Tags
Avontuur

OVER DIT SPEL


Danganronpa S: Ultimate Summer Camp is een bordspel spin-off game van de Danganronpa-serie die zijn mechanica leent van een uitgebreide versie van de Ultimate Talent Development Plan mini-game uit Danganronpa V3 Killing Harmony. De game speelt zich af in een alternatief universum van Jabberwock Island en je speelt met een all-star cast uit het hele Danganronpa-universum. Verzamel geld door te vechten, upgrade je uitrusting, versla bazen en ga door naar het volgende eiland. Verder bevat Ultimate Summer Camp ook een nieuwe set personagesprites in strandkleding, nieuwe CG’s en nieuwe ontmoetingen die in de originele minigame niet voorkwamen. In getallen uitgedrukt gaat het om 60 personages en duizend nieuwe verschillende personagegebeurtenissen.

 
  • De speler kan spelen als een van de hoofdpersonages uit Danganronpa: Trigger Happy Havoc, Danganronpa 2: Goodbye Despair, Danganronpa V3: Killing Harmony, en Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls. Je kunt deze personages vrijspelen door deel te nemen aan het Gacha-systeem met credits die je kunt verdienen door het spel te spelen of door ze direct te kopen.
  • Spelers kunnen deze personages vervolgens gebruiken in het bordspel, de speler heeft 50 dagen of beurten om door het eiland te navigeren, andere personages tegen te komen, de vaardigheden van hun personages te verbeteren en nieuwe uitrusting te vinden. Het doel is om alle Monobeasts op het eiland te verslaan en genoeg level omhoog te gaan om de Toren der Wanhoop te beklimmen.
  • De Toren der Wanhoop is een turn-based dungeon crawler mini-game waarin je een groep van 4 personages kunt samenstellen en golven van vijanden kunt bevechten om de toren van 200 verdiepingen te beklimmen. Elk level heeft ook 3 speciale missies die je kunt voltooien om meer credits te verdienen om uit te geven aan de Gacha mechanic. Er kunnen ook voorwerpen vallen die kunnen worden gebruikt om nieuwe wapens en pantsers te smeden.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 4 aanbiedingen van 13,99€ tot 13,99€.

Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (15)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards