Koop Danganronpa V3 Killing Harmony Anniversary Edition Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Danganronpa V3 Killing Harmony Anniversary Edition spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Danganronpa V3 Killing Harmony Anniversary Edition rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Danganronpa V3 Killing Harmony Anniversary Edition op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Danganronpa V3 Killing Harmony Anniversary Edition op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
3 december 2021
Official website
Developer
Spike Chunsoft
Publisher
Spike Chunsoft
Activation
Platforms
PEGI
18
Tags
Avontuur

OVER DIT SPEL


Danganronpa V3 Killing Harmony Anniversary is een moordmysterie-themed Japanse visual novel game ontwikkeld door Spike Chunsoft het derde spel in de Danganronpa franchise. Deze jubileumeditie in het bijzonder is de Nintendo Switch-port die verschillende nieuwe functies biedt om je Danganronpa-ervaring te verbeteren, of je nu een nieuwe of oude fan van de franchise bent. Killing Harmony bevat 16 nieuwe casts van personages ontvoerd uit heel Japan, gevangen in een nieuwe school gedwongen om Monokuma’s verdraaide games te spelen sommigen van hen zullen doden, sommigen van hen zullen sterven en sommigen van hen zullen worden gestraft. Een revolutionaire nieuwe stap voor de franchise die alles wat je wist over de hoge inzet en het snelle onderzoek waar de franchise bekend om staat, opnieuw uitvindt, gruwelijke moorden onderzoekt en je nieuwe vrienden ter dood veroordeelt.

 
  • Tijdens de onderzoeksfase moet je de geesten van je nieuwe vrienden aan jouw kant zien te krijgen en tegelijkertijd zoveel mogelijk informatie uit ze zien te persen. V3 Killing Harmony bevat ook een overvloed aan nieuwe minigames om te ervaren.
  • De proeven zijn natuurlijk nog steeds een kernonderdeel van het spel leugen, verstand en logica zijn nog steeds je belangrijkste wapens leiden je nieuwe klasgenoten naar de conclusies die u wilt dat ze waarnemen, altijd onthouden dat de wereld wordt gevormd door uw perceptie van het
  • Danganronpa V3 Killing Harmony Anniversary Edition heeft een overvloed aan nieuwe functies om de serie Tiende verjaardag te vieren, zoals on-demand gebeurtenis illustraties, scènes, en voice dialogen deze zijn unlockable zodra je getuige was van hen in de belangrijkste spel.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 4 aanbiedingen van 20,99€ tot 20,99€.

Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (15)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards