7
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Dead Cells Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Dead Cells spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Dead Cells rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Dead Cells op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Dead Cells op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
17 augustus 2018
Official website
Developer
Motion Twin
Publisher
Motion Twin
Platforms
PEGI
16
Tags
Platformer Metroidvania Roguelike Shooter
Activation
  

 OVER DIT SPEL


Dead Cells is een combinatie van twee verschillende game genres Metroidvania’s en Roguelite’s wat betekent dat het de grote kaarten en exploratie van Metroidvania’s en de permadeath en willekeur van Roguelike games RougeVania zoals wij het graag noemen heeft. Dead cells bouwt voort op de Metroidvania’s die ervoor kwamen, ga op verkenning uit en verken de grote kaart om toegang te krijgen tot verborgen gebieden om bonussen te krijgen die je helpen op je tocht. Sterven is onderdeel van het leerproces hoe meer je speelt het spel hoe meer je beter je zal ook ontgrendelen permanente buffs zoals wapen upgrades op je loopt.

 
 • Dead cells hebben een uitdagend maar eerlijk vechtsysteem, verzamel een arsenaal aan wapens en spreuken elk met unieke gameplay effecten, je kunt ook uitwijken rollen zoals andere souls achtige spellen als de vijand je overweldigt.
 • Verken de procedureel gegenereerde kaarten, neem even de tijd en bewonder het uitzicht, kies welke biomes je wilt gaan Ossuary, Sewers, of Ramparts? Zodra je een biome hebt uitgespeeld krijg je een permanente Upgrade vrijgespeeld die bij je blijft zelfs nadat je dood bent gegaan, deze abilities kunnen ook nieuwe paden openen om je doel te bereiken.
 • In totaal heeft Dead cells 25 levels/biomes, maar je zult ze niet allemaal in één keer doorlopen. Je zult minstens 6 levels/biomes doorlopen, baasgebieden niet meegerekend, 90 wapens en vaardigheden, en uren onvervalst plezier.

GOTY Editie


De Game of the Year Edition is gemaakt om het 1-jarig bestaan van het spel te vieren en bevat het fysieke exemplaar van het spel.

 • Dead Cells basisspel
 • Exclusieve fysieke dode cellen sleutelhanger
 • Artbook
 • Omkeerbare hoes
 • Rise of the Giant DLC

Beperkte Editie


De Game of the Year Edition is gemaakt om het 1-jarig bestaan van het spel te vieren en bevat het fysieke exemplaar van het spel.

 • Dead Cells basisspel
 • Exclusieve fysieke dode cellen sleutelhanger
 • Artbook
 • Omkeerbare hoes
 • Rise of the Giant DLC

Dead Cells fatale zaadbundel


Deze Bundel bevat zowel de Fatal Falls DLC als de Bad Seed DLC.

 • De Fatal Falls DLC introduceert 3 nieuwe biomes in het middelste gedeelte van het spel de Fractured shrines, de Undying Shores, en het Nest met daarin de nieuwe baas voor de biomes de Scarecrow, 8 nieuwe vijanden, 7 nieuwe items, en 10 nieuwe outfits rond het thema van de DLC.
 • De Bad Seed DLC introduceert 3 nieuwe Biomes in de vroege stadia van het spel het Arboretum, het Moeras, en het Hart van het Moeras huisvesting van de nieuwe baas voor de biomes de mama teek, 5 nieuwe vijanden, 6 nieuwe items, en 13 nieuwe outfits thema rond de DLC.

Dode cellen fatale vallen


De Fatal Falls DLC introduceert 3 nieuwe biomes in het middelste gedeelte van het spel de Fractured shrines, de Undying Shores, en het Nest met daarin de nieuwe baas voor de biomes de Scarecrow, 8 nieuwe vijanden, 7 nieuwe items, en 10 nieuwe outfits rond het thema van de DLC.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.5

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 24,19€ tot 132,29€.

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo EU eShop Download Code
XBox 360 Spel Code. Digital Code. Vul de Code in uw Xbox 360 en download vanuit de Xbox Live.

Om toegang tot de Xbox Live Marketplace te hebben hebt U de volgende onderdelen en diensten nodig:
* Xbox One / Xbox 360 Console
* Een breedband internet verbinding
* Een gratis Microsoft Passport account
* Een harde schijf of Memory Unit voor de Xbox One / Xbox 360 Console

Meer Xbox 360 Spellen Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Game Of The Year Edition
Limited Edition
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter