Logo

Koop Destiny 2 The Final Shape CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Destiny 2 The Final Shape Key?

Een Destiny 2 The Final Shape CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Destiny 2 The Final Shape OP PC?

Koop Destiny 2 The Final Shape voor de pc voor 27,16€ bij Driffle, de huidige beste prijs met 9% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Driffle-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 33 vertrouwde winkels met 101 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
4 juni 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Bungie
Uitgever
Bungie
Activatie
Platformen
PEGI
16
Tags
Actie Avontuur Gratis te spelen MMO FPS Co-op ... Open wereld MMORPG Ruimte Shooter PvP Firstperson Veel lore Multiplayer Competitief Scifi Sfeervol Buit PvE Looter-shooter

OVER DIT SPEL


Koop deze DLC vooraf! Ontvang een exclusieve Exotic Ghost Shell en een Legendarisch embleem om je status als vroege supporter te laten zien. Dit dient als een symbool van prestige en markeert je toewijding aan de Destiny 2-ervaring.

 
 • Nieuwe Verhaalcampagne: Dompel jezelf onder in een boeiend nieuw verhaal. Het verhaal ontvouwt zich binnen The Final Shape en onthult een angstaanjagende verkalking van de realiteit ontworpen door de Getuige. Onderneem een gevaarlijke reis naar het hart van de Reiziger en roep de Vanguard op om de Oorlog van Licht en Duisternis te beëindigen.
 • Drie Nieuwe Supers (Arc Hunters, Void Titans, Solar Warlocks): Beheers de onvertelde kracht van drie nieuwe Supers: Arc Hunters, Void Titans en Solar Warlocks. Elke Super introduceert unieke vaardigheden die essentieel zijn om de Getuige te confronteren en te staan tegenover het dreigende vergetelheid.
 • Nieuwe Bestemming: Verken een onmogelijk landschap, naadloos tijd en ruimte met elkaar verwevend. Volg de Getuige en ontdek verborgen geheimen binnen de Reiziger. Verken een rijk van mysterie en intrige dat de wetten van het bekende universum tart.
 • Nieuwe Wapens en Pantser: Verzamel een gevarieerd assortiment nieuwe wapens en pantser, waarmee je je arsenaal versterkt om de uitdagingen die je te wachten staan aan te gaan. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en biedt unieke eigenschappen om je te helpen in je gevechten.
 • Eerste Aflevering in het Jaar van The Final Shape: Ervaar de eerste aflevering in het monumentale jaar van The Final Shape. Duik in de rijke lore, ontmoet boeiende personages en beleef opwindende ontwikkelingen die het podium vormen voor een jaar van continu evoluerende content in Destiny 2.

Je hebt het basisspel Destiny 2 nodig om toegang te krijgen tot deze DLC-content.

BUNDLE


Deze Bundel Editie bevat de volgende DLC’s:

 
 • The Final Shape DLC
 • Exotic Ghost DLC
 • Exotic Ship DLC
 • Expansion Emblem DLC
 • Legendarisch Embleem DLC

DLC + ANNUAL PASS


Beveilig deze bundel om je game-ervaring te verbeteren met niet één, maar twee fantastische inhoudsitems, met:

 
 • Destiny 2 The Final Shape
 • Jaarlijkse Pas: Verhoog je Destiny 2-ervaring met de Jaarlijkse Pas, die een schat aan inhoud gedurende het jaar ontgrendelt. Toegang tot exclusieve activiteiten, uitrusting en beloningen, die zorgen voor een meeslepende en continue reis in de voortdurend evoluerende wereld van Destiny 2.

DLC


Deze bundel bevat Destiny 2: The Final Shape met:

 
 • Verhaalcampagne: Ontdek de nachtmerrieachtige verkalking van de realiteit in The Final Shape. Reis naar het hart van de Reiziger, verzamel de Vanguard en confronteer de Oorlog van Licht en Duisternis.
 • Nieuwe Supers: Gebruik ongekende kracht met Arc Hunters, Void Titans en Solar Warlocks. Beheers nieuwe Supers om de Getuige het hoofd te bieden en het dreigende vergeten te bestrijden.
 • Nieuwe Bestemming: Verken een onmogelijk landschap, een rijk waar tijd en ruimte met elkaar verweven zijn. Volg de Getuige en ontdek de verborgen geheimen binnenin de Reiziger.

DLC + Bonus


Beveilig deze bundel om je game-ervaring te verbeteren met niet één, maar twee fantastische inhoudsstukken, waaronder:

 
 • Destiny 2: The Final Shape
 • Jaarlijkse pas: Verhoog je Destiny 2-ervaring met de Jaarlijkse pas, ontgrendel een schat aan inhoud gedurende het jaar. Krijg toegang tot exclusieve activiteiten, uitrusting en beloningen, en zorg voor een meeslepende en voortdurende reis in de steeds veranderende wereld van Destiny 2.

Minimum:


 • OS: Windows 7 / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3 3250 3.5 GHz, AMD FX-4350 4.2 GHz
 • RAM: 6 GB
 • HDD: 105 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 / GTX 1050

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5 2400 3.4 GHz, AMD Ryzen R5 1600X 3.6 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 105 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 / GTX 1060, AMD R9 390
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
STEAM EU EN KEY : Steam EU Key to download and play Destiny 2 The Final Shape in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Destiny 2 The Final Shape. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
XBOX SERIES EU GAME CODE : It's a download code for EUROPE ONLY. Use the Digital Code received by mail in your Xbox account to download Destiny 2 The Final Shape from the Xbox Live. Internet connection and a Xbox Series are required. Please read the store description about any language or region restrictions.
Bundle
DLC
DLC + Annual Pass
Preorder bonus

Prijsgeschiedenis van Destiny 2 The Final Shape

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Destiny 2 The Final Shape op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Destiny 2 The Final Shape uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

15 comments 1 0 1 1 4 0 7 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen