Koop Digimon Survive Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Digimon Survive spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Digimon Survive rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Digimon Survive op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Digimon Survive op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
7 mei 2024
Official website
Developer
Witch Craft Co., Ltd., Witchcraft
Publisher
BANDAI NAMCO Entertainment, Namco Bandai Games America Inc.
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
RPG

OVER DIT SPEL


Digimon Survive is een tactische RPG die zich richt op het vertellen van verhalen en turn-based gevechten ontwikkeld door Witch Craft Co, Ltd. In dit gloednieuwe Digimon avontuur vecht een gloednieuwe groep karakters hun weg terug naar huis. Je speelt als de leider van zijn groep, een middelbare scholier genaamd Takuma Momozuka. Het laatste wat hij zich herinnert is dat hij naar een school kampeertrip ging om vervolgens vervoerd te worden naar een mysterieuze wereld vol monsters en gevaar.

 
  • Het verhaal van het spel wordt verteld in een anime-stijl vol spannende drama’s en volledig geanimeerde cutscenes die zijn geïllustreerd en ontworpen door Uichi Ukumo.
  • De keuzes die je in het verhaal maakt, zijn van grote invloed op je gameplayopties en verhaaleindes. Verbind je met verschillende Digimon Digivolutions en sluit strategische partnerschappen, waardoor elke beslissing die je maakt, telt.
  • Geniet van de fantastische originele soundtrack met meer dan 15 nummers, geproduceerd door de wereldberoemde componist Tomoki Miyoshi, bekend van zijn werk in de Steins; gate-serie, Tiny Metal-serie, Soul Calibur V, en nog veel meer.

Preorder Editie


Als je het spel voor de officiële release datum hebt gekocht krijg je het basisspel plus de Digimon Guilmon er gratis bij.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Existentie 1 bieden op 59,91€.

Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards