Logo

Koop Digimon World Next Order Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Digimon World Next Order Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Digimon World Next Order kunt downloaden op de Nintendo Switch vanaf de Nintendo eShop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Digimon World Next Order OP Nintendo Switch?

Koop Digimon World Next Order voor de Switch voor 59,99€ bij Nintendo FR, de huidige beste prijs met 0% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Nintendo FR-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 4 vertrouwde winkels met 4 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je Switch-games te garanderen.


Release datum
22 februari 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
HYDE
Uitgever
BANDAI NAMCO Entertainment America
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
RPG

OVER DIT SPEL


Digimon World: Next Order is een party-based monster-verzamel JRPG gebaseerd op het Digimon universum ontwikkeld door HYDE, Inc. De digitale wereld is overspoeld door geïnfecteerde Machinedramon en het is aan jou om de orde in de Digimon wereld te herstellen. Vind en rekruteer zoveel mogelijk trouwe Digimon metgezellen om de digitale wereld weer op te bouwen. Zorg voor evenwicht tussen training en verkenning om te voorkomen dat de met het virus geïnfecteerde Digimon de complete vernietiging veroorzaken.

 
  • Je kunt kiezen tussen mannelijke of vrouwelijke hoofdpersonen en op avontuur gaan met meer dan 200 Digimon die je over de hele wereld kunt vinden. In deze versie van Digimon kun je voor het eerst in de serie niet één, maar twee metgezellen hebben.
  • Om je Digimon krachtiger te maken moet je een sterke band met ze opbouwen, ze verzorgen, voeden, trainen, disciplineren en Digivolven. Hoe meer van hen je hebt een sterke band met de grotere kans op overwinning je hebt tijdens gevechten.
  • Breid de stad Fotia uit en beheer het, rekruteer nieuwe Digimon, upgrade gebouwen, kweek gewassen en meer terwijl je je stad verandert in een uitgestrekte Digi-metropool.
  • Train je Digimon om samen te vechten in AI-gevechten. Geef commando’s en juich ze naar de overwinning!
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Digimon World Next Order

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Digimon World Next Order op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Digimon World Next Order uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

8 comments 2 0 1 1 2 0 1 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen