Koop DNF Duel CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de DNF Duel CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je DNF Duel rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor DNF Duel?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van DNF Duel op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
27 juni 2022
Official website
Developer
Arc System Works
Publisher
Neople Inc.
Activation
Platforms
PC / PS5 / PS4 / Switch
PEGI
--
Tags
Strategie Actie Casual Vechten Speelhal PvP ... Multiplayer Anime Filmisch Beat 'em up Singleplayer 2D-vechtspel 2.5D E-sport 3D-vechtspel Lokale multiplayer Seksueel getinte inhoud

OVER DIT SPEL


DNF Duels is een 2D-vechtspel gebaseerd op het populaire Zuid-Koreaanse MMORPG Dungeon Fighter Online, ontwikkeld door Arc System Works, EIGHTING Co., Ltd., en NEOPLE Inc. Kies uit 16 charmante personages, elk met hun eigen vechtstijl en persoonlijkheden. Wees je tegenstanders te slim af, speel ze te slim af en sla ze in elkaar om de ultieme meester van Will te worden! Het basisspel heeft vier speltypen en functies: Online – inclusief rang, spelerwedstrijden en ranglijstwedstrijd. Lokale modus – vrije strijd, verhaalmodus, arcade-modus, overlevingsmodus, Oefenmodus – trainingsmodus en tutorial. En Collectie die je spelersprofiel bevat, replay, Bibliotheek van je wedstrijden, Galerij, en Woordenlijst.

 
 • Kijk hoe de iconische klassen van DFO feilloos opnieuw worden geïnterpreteerd in DNF Duels, of het nu de bliksemsnelle en flitsende geweerschoten van de sluwe ranger zijn of de ongeremde rauwe kracht van de berserker, de iconische eigenschappen en stijl van elk personage zijn opnieuw bedacht en bewerkt in de setting van het vechtspel.
 • Ervaar 17 jaar aan lore geïntegreerd in het verhaal en de karakterontwikkeling van DNF Duel, ondersteund door de verbluffende graphics die naadloos overgaan in de stage designs van Arad, ontwikkeld met de hulp van Arc System Works bekend van hun werk aan de Guilty Gear en BlazBlue series.
 • Til het vechtspelgenre naar een heel nieuw niveau in DNF Duel met zijn unieke gevechtssystemen en tactieken. Elk personage heeft zijn eigen krachtige signature moves en krachten, die worden geaccentueerd door awakening-effecten, maar vergeet niet je MP Gauge en White Damage Gauge in de gaten te houden voordat je tegenstander je overrompelt.
 • In de verhaalstand van de game kun je het originele verhaal van elk personage spelen, wat je een meeslepende ervaring biedt in de wereld van online Dungeon Fighters. Pas je spelersprofiel aan en speel exclusieve achtergronden en geluiden vrij in de Galerij.

Minimum:


 • OS: Windows 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: AMD FX-4350 4.2 GHz, Intel Core i5-3450 3.10 GHz
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: AMD Radeon HD 6870 1 GB, NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 1 GB
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-3770 3.40 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 660
 • DirectX: 11
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 19 aanbiedingen van 38,03€ tot 115,43€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play DNF Duel. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards