57
Lists & Alerts

Users rating 4.4/5
(20 votes)


4.4 5 20

Kopen DOTA 2 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de DOTA 2 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je DOTA 2 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor DOTA 2?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van DOTA 2 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
9 juli 2013
Official website
Developer
Valve
Publisher
Valve
Platforms
PC
PEGI
18
Tags
Strategie Gratis spelen MOBA Meerdere spelers Competitieve e-sports Teams
Activation
  
 

OVER DIT SPEL


Geniet van een dynamische en actievolle 5v5 multiplayer online battle arena van Valve en de legendarische hoofdontwikkelaar van de Defense of the Ancients mod voor Warcraft 3, IceFrog.

  • Kies uit meer dan 100 helden, elk met hun eigen unieke vaardigheden, attributen en mechanica. Rust ze uit met honderden items die bijna eindeloze mogelijkheden voor builds mogelijk maken.
  • Oefen met bots of andere spelers om nieuwe builds uit te proberen of een nieuwe held te leren. Head to Ranked wedstrijden voor meer competitieve matchmaking en neem het op tegen meer bekwame spelers als je MMR hoger gaat.
  • Pas helden aan met verschillende skins, effecten, emoties, taunts en meer. Verander HUD skins, kaart terrein, omroepstemmen en meer om de ervaring naar uw smaak te personaliseren.
  • Speel aangepaste modi gemaakt door Valve of andere modders in Custom Games voor een verandering van tempo. Deze introduceren nieuwe mechanica, veranderen bestaande en kunnen zelfs gameplay uit andere genres mogelijk maken.

Minimum:


  • OS: Windows 7
  • CPU: Intel Dual Core 2.8 Ghz
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 8 GB
  • GPU: AMD Radeon HD 2600/3600, NVIDIA GeForce 8600/9600 GT
  • DirectX: 9

The International Battle Pass


De International Battle Pass is een seizoensgebonden inhoudspas die tonnen ontgrendelbare beloningen bevat, waaronder Onsterfelijke aanpassingen, Arcana-sets, Personas, aangepast terrein, en nog veel meer. Sommige van deze items zullen nooit verhandelbaar of verkoopbaar zijn op de marktplaats, terwijl andere pas verhandelbaar of verkoopbaar zullen zijn op de marktplaats als de duur van de Battle Pass is afgelopen.

Your game
The store
The payment

Winkel
Platform
Editie
Price (without fees)
Kosten
AKS SCORE
8.7
Steam
(44 reviews)
Standard
Steam
Free
None
None
None
CDKeys.com
(698 reviews)
Complete Pack
Steam
31,59€
None
None
None

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 2 aanbiedingen van 31,59€ tot 31,59€.

Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Complete Pack
Standard Edition. Read the store description to know the content.

Be the first to leave a reply

You must be logged in to post a comment.