Koop Dynasty Warriors 9 Empires Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Dynasty Warriors 9 Empires spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Dynasty Warriors 9 Empires rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Dynasty Warriors 9 Empires op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Dynasty Warriors 9 Empires op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
15 februari 2022
Official website
Developer
Koei Tecmo Games
Publisher
Koei Tecmo Games
Activation
Platforms
PEGI
16
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Dynasty Warriors 9 Empires is de stand-alone uitbreiding voor Dynasty Warriors 9 die zich meer richt op de tactiek en strategie van de actie-zware Dynasty Warriors is bekend om ontwikkeld door KOEI TECMO GAMES CO., LTD. Verken de wereld van “Romance of the Three Kingdoms” opnieuw met een nieuwe look en feel, het open-wereld formaat van nine is verlaten voor een meer gelimiteerde aanpak die zwaarder leunt op de traditionele structuur van Dynasty Warriors’ games, geniet van de spanning van één tegen duizend actie, nu met de complexiteit van een land veroverende simulator er aan toegevoegd.

 
  • Gevechten zijn drastisch teruggebracht tot alleen kasteel belegeringen, deze vinden altijd plaats in de buurt van een kasteel met veranderende omgeving afhankelijk van het kasteel locatie. Plan dienovereenkomstig om belangrijke strategische punten te veroveren.
  • Er is veel meer nadruk gelegd op de dingen die je buiten de gevechten om kunt doen, van een band smeden met je mede-officieren of politiek bedrijven aan het koninklijke hof. Ervaar de levensstijl van verschillende soorten mensen in het oude China Heersers, Generaals, Onafhankelijke Officieren, en meer.
  • Je kunt kiezen uit de 94 unieke Musou-officieren plus 700 generieke officieren die voorkomen in Dynasty Warriors 9. Als dat nog niet genoeg is, kun je altijd nog in de Edit-mode gaan en een unieke officier voor jezelf creëren uit een breed scala aan aanpasbare onderdelen.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 6 aanbiedingen van 54,07€ tot 69,99€.

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (15)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards